Magda_FF Magda_FF
ocena: 10

Chodzę do gimnazjum i wiem jak jest, a niska ocena pewnie dlatego, że dzisiejsza młodzież woli komedie od dramatów. Pewnie dziewczyny, które ciągnie do oglądania filmów o grupie nastolatek, nie sądziły, że to będą takie smuty więc (tak sądzę) stąd taka niska ocena. Ja dałam 10/10 choć dałabym 9,5/10 gdyby się dało, ale jak mówiłam, film super i wreszcie te dzieci nie są tak strojone jakby miały stylistów jak w tych głupich serialach.

• k_aaiaa

No przepraszam Cię bardzo ale żyjąc w dość dużym mieście i mając znajomych z przeróżnych grup społecznych znam bardzo nieliczne przypadki typu galerianki. A filmowi dałam 5/10 ponieważ on nie pokazuje realistycznego obrazu życia nastolatków w Polsce tylko wyjątków których pokazują w tym filmie że jest mnóstwo. Po filmie miałam wrażenie, że każda nastolatka jest taka jak pokazane galerianki w filmie. Jeżeli chodzić do takiego gimnazjum to serdecznie współczuje i radzę zmienić.

• Magda_FF Magda_FF
      ocena: 10

No właśnie zamierzam zmienić, bo są tam właśnie dziewczyny, które zachowują się bardzo podobnie jak przedztawione w tym filmie galerianki. Mnie się film podobał, a ja po obejżeniu go nie odniosłam wrażenia jakby wszystkie nastolatki były takie ja te dziewczyny. No, ale właściwie nie wszystkim musi się ten film podobać.

• Camilla3 Camilla3

Nie zgodzę się z Tobą. Nie tłumaczmy niskiej oceny tym, że młodzież woli komedie od dramatów, bo to nie w tym sedno. I tekst, że "film super", chyba nie bardzo jest na miejscu, patrząc na to, jaki jest obleśny, bo inaczej się tego nazwać nie da. Co do ubioru, już wolę żeby powstawały filmy, o nastolatkach, które wyglądają jakby miały swoich stylistów, niż o tych, które puszczają się z kim popadnie, za marną bluzkę. Mnie się film kompletnie nie podobał, ale szanuję Twoje zdanie.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: