dudimen
ocena: 6

Świetna muzyka, ogólnie oglądając ten film wkurzało mnie to że jest bez celu, śledząc wyczyny bohatera niczego dzieci się nie nauczą, dlatego odradzam film młodym widzą, bo ryje psyche i jeszcze nie daj Boże rzuci w kogoś bryłką piasku lub kamieniem:) bo przecież to takie fajne he he

• sever sever
    ocena: 8

głupiś

• dudimen
      ocena: 6

To moje zdanie, mi się film średnio podobał, ponieważ jest bez sensu, do "Niekończącej się Opowieści" mu trochę brakuje, bo liczyłem na tego typu film. No ale o gustach się ponoć nie rozmawia.

• sever sever
        ocena: 8

Jeśli to tylko Twoje zdanie to dlaczego odradzasz ogladania filmu innym? Nie sadzisz ze kazdy powiniec miec szanse na wyrobienie sobie wlasnego zdania?
        Poza tym "Niekończąca się opowieśc" to była niemiecka komercja, "Gdzie mieszkaja..." to offowa baśń (bardzo mądra zreszta - dzieci mogą sie z niej sporo nauczyć, wbrew temu co piszesz) - zupelnie inna liga, nie ma co tego porówywnać.

• jedzoslaw jedzoslaw

"dlatego odradzam film młodym widzą"- co oznacza w tym zdaniu słowo "widzą"? Filmu nie widziałem, ale już wiem, że musi być ciekawy. Zresztą, gdzie jest powiedziane, że każdy film dla dzieci musi czegoś uczyć?

• toldo19772 toldo19772
      ocena: 9

bardzo inteligentny film, przepełniony uczuciami i piękną muzyką, daje do myślenia i kazde wrażliwe dziecko spokojnie moze go zobaczyć, a co do rzucania grudami :) uważam, że dużo gorsze rzeczy są teraz pokazywane w bajkach...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: