WielkaStopa WielkaStopa
ocena: 1

Wyszedł zagmatwaniec bo sprzedac kłamstwo aby wyglądało na prawdę nie jest łatwo. Film jest fatalny technicznie, nierzetelny historycznie i opiera się na fałszowaniu histtorii RP. Mylałem, że to ostatnie wychodzi TVNowi lepiej. W końcu mają codzienny trening z siania propagandy protuskowej i proruskiej (to w tym filmie tez było), więc powinni się już w bajerzeniu wyćwiczyć. A tu klops. Chłopaki musza się jeszcze nawytężać. Jeśli mogę coś poradzić to uważam, że powinni zgłosić się do Urbana. Ponoć mentor szefów tej żałosnej stacyjnki. Powinien pomóc.

• kacperpiotrkow2 kacperpiotrkow2

Teraz czekamy na film o porozumieniach sierpniowych wyprodukowany przez TVP. Przez płot Jarek będzie skakał, porozumienia też on będzie podpisywał i to po obu stronach!

• adiman

, tvn nakreci film o Michniku, Jaruzelskim i Kiszczaku,, "Trzech muszkieterów z podwórka - prawdziwi patrioci -nienawidzący demokracji i gardzący tymi brudasami Akowcami" - taka jest rzeczywistość ;-)

• Vaega

Nie wiem czy masz tego świadomość ale TVN nagrał film o 3 bohaterach :Michniku , Kuroniu i Geremku. Było to jakoś w zeszłym roku.

• Kroll95 Kroll95

Ty myślisz że Sikorskiego ruscy stuknęli to się grubo mylisz
    Zdjęli go piłsudczycy, bo myśleli że Władek chce Polskę sprzedać.

• SHIFO SHIFO

Największy interes do odstrzelenia Sikorskiego mieli sowieci (młot i sierp w całej europie) taki jest fakt a Brytyjczycy skrzętnie wykorzystali ów fakt że dokumenty z którymi Sikorski znalazł się na Gibraltarze stały się kartą przetargową do ochrony własnych tyłków , a co do polaków którzy uczestniczyli w zamachu to powiem że w historii znane są przykłady że za 30-srebrników brat brata sprzeda , a ty Brutusie nie bądź przeciwko mnie …..

• Kroll95 Kroll95

wiadomo ruscy o katyń to chuja w talarki daliby sobie uciąć aby się nie wydał. Lecz Polak dla Polaka był mendą 1 po stronie Anglików 2 po stronie Ruskich
        Jak to powiedział Andrzej Chyra w "Katyniu" nie zdążyłem do armii Andersa

• lookacz2007
    ocena: 5

No cóż, są osoby, których przekonają jedynie prawdy objawione przez TvTrwam, Gazetę Polską lub samego Antka Macierewicza. Bo wszyscy inni,to agenci kondominium rosyjsko - niemieckiego w totalitarnym państwie, które tak strasznie nęka PiS :D

• WielkaStopa WielkaStopa

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• lookacz2007

No cóż, czego się można było spodziewać po "prawdziwym polaku, patriocie i katoliku". Fanatyzm w czystej postaci. Gratuluje poziomu.

Pamiętaj, że w każdej chwili możesz poprosić dyżurnego psychiatrę o zwiększenie dawki psychotropów i odcięcie dostępu do internetu ( i najlepiej do tv trwam, naszego dziennika, gazety polskiej, itp)

Jeśli jeszcze jakimś cudem nie jesteś pensjonariuszem jednego z zakładów, to zaglądnij => www.tworki.com.pl. To nie są żarty. No chyba, że się przyzwyczaiłeś do swojej chorej ułudy pełnej:
        a) spisków,
        b) agentów (z uwzględnieniem na rosyjskich i niemieckich),
        c) zamachów (z uwzględnieniem tych z użyciem: sztucznej mgły, helu i innych zamachów),
        d) masonów,
        e) żydów,
        f) pedałów
        g) nie-polaków i nie-katolików,
        g) wszechobecnych niepolskich mediów (uwzględniając tv, radio i prasę)
        i) nękanych "prawdziwych polaków" i ich ukochanej partii, która szczęśliwie od 2007 roku przegrywa każde kolejne wyboru :D
        j) ...itp...a lista nigdy się nie skończy, bo wróg zawsze czyha...w rożnej postaci :D

Żegnam i życzę dużo zdrowia, a przynajmniej zdrowych kończyn, bo na głowę, jak widać, już za późno.

• WielkaStopa WielkaStopa

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• lookacz2007

Silisz się mnie obrazić, kolego, a jedynie wywołujesz uśmiech mych na ustach. Trudno dyskutować z argumentami szaleńca mającego papkę zamiast mózgu, głoszącego fanatycznie wciąż te same paranoiczne wynurzenia i żyjącego w swoim zamkniętym obłąkanym świecie. No cóż, tv trwam i gazeta polska robi swoje ;D

Zaślepiony swoim fanatyzmem nawet nie raczyłeś zauważyć, że zwrot o prawdziwym Polaku, patriocie i katoliku napisałem w cudzysłowie, co oznacza, że uważam Cię za psudo-Polaka, pseudo-patriotę i pseudo-katolika. Więc nie masz powodu do dumy. Taki zwrot pasuje do ciebie jak pięść do oka. Zresztą nigdy by mi nawet przez myśl nie przeszło, że jesteś katolikiem - wystarczy tylko poczytać twoje "pełne miłości do bliźniego posty" (weź pod uwagę, że i to sformułowanie jest w cudzysłowie).

Tacy ludzie jak ty psują opinię Polsce i Polakom, to właśnie z takich jak ty Polacy się śmieją i niestety wstydzą. Pociesza mnie jedynie fakt, że dzięki takim jak ty, twój guru Jarek przegra kolejne wybory, już nawet straciłem rachubę, które to z rzędu, piąte, może szóste. Brawo, tak dalej :D

Cieszę, się że potwierdzasz, to co napisałem, - czyli wszystkie punkty, które wymieniłem, bo to jedynie utwierdza mnie w przekonaniu jak bardzo źle jest z tobą. Może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale nikt normalny nie widzi non stop dookoła siebie spisków, agentów, zamachów, masonów, żydów, padałów, nie-polaków i nie-katolików itp.

PS: Ja tyle mam wspólnego z rosyjskością i z tym bełkotem (który w akcie fanatycznego szału napisałeś) co ty ze zdrowym rozsądkiem. Czyli NIC. Dlatego siedzę i właśnie się z ciebie nabijam. Nie ukrywam, że sprawia mi ti ogromną radość :D Ale do rzeczy - ponownie zalecam wejść na stronę

www.tworki.com.pl.

Ew. poszukać adresu innego szpitala psychiatrycznego, który zaoferuje ci kompleksową opiekę psychiatryczną - najlepiej taką do końca życia. Troszkę Ci współczuję, choroba nie wybiera, ale to nie mój problem.

Tradycyjnie żegnam i życzę dużo zdrowia....baaaardzo dużo ;)

• iluminat1990 iluminat1990

Nie warto dyskutować z tym ścierwem. WielkaStopa musi wyrzucić swe frustracje ,że jego kochane "propolskie media" i ukochana "patriotyczna"partyjka mogą tylko szczekać , bo są za słabe aby cokolwiek zmienić. Ten kraj należy do nas i już go ze swych objęć nie wypuścimy.

• TzyghaN TzyghaN

Ciekawe, że jak TVN nakręci mizerny film mający za zadanie wzbudzić u ludzi domniemanie teorii spiskowych - to jest to fatalnie nakręcona żenada - ale gdy takiej klasy film nakręci ktoś inny i o innym wydarzeniu... No właśnie. Ale dość tu politykowania - rzeczywiście, film ten jest nie do porównania z "Generałem Nilem" - po pierwsze ze względu na fatalnie spleciony ciąg wydarzeń mających u nas wzbudzić owe "zastanowienie" -a po drugie, ze względu na słabą stronę wizualną filmu w ogóle. Ktoś tu miał temat i za wszelką cenę starał się do tego tematu dorobić sceny - jednak nie przyjął do wiadomości, że trzeba do umiejętnie zgrać ze sobą. Szczerze? Według mnie wyszedł tu film niewiele lepszy od tych z youtube - "spisek" jest tu niemal założeniem, a kolejne "na szybko" splecione wydarzenia mają tylko przekonać już przekonanych...

• romanek1971

No to kto waszym zdaniem zamordowal Sikorskiego?
      Brytyjczycy tez tu mieli swoj interes aby sie ruskim przypucowac.

• TzyghaN TzyghaN

Wiesz, kolego - prawda jest taka, że Rosja zawsze będzie dla innych krajów bardziej znaczącym partnerem - i nawet jeśli nie chodziłoby tu o ich potencjał nuklearny, to wystarczy popatrzeć na wielkość i zasoby naturalne. Czy wypadek na Gibraltarze rzeczywiście był wypadkiem - choćby nawet ktoś udowodnił, że tak było, zawsze znajdą się osoby, które będą twierdzić, że był to zamach mający na celu przyciągnąć Polskę do terenów w praktyce kontrolowanych przez ZSRR - i nigdy te zarzuty nie staną się bezpodstawne.
        Ja jednak nie stawiałbym tu znowu tak wiele na Brytyjczyków - mimo wszystko, Churchill doskonale wiedział, czym groziło powiększenie terenu wpływów Stalina - i od początku chciał atakować Niemców nie przez Normandię, ale przez Bałkany - tak, aby odciąć Sowietów od Europy centralnej. To Roosevelt stanął po stronie Stalina stwierdzając, że Normandia będzie rozwiązaniem lepszym - a skoro tak, to może powinniśmy się zastanowić nad jeszcze jedną opcją?

• romanek1971

To fakt ,ze Churchill chcial od balkanow i to byloby bardzo korzystne dla Polski. Ale moglo byc tak wy nam sprzatniecie
          niewygodnego Sikorskiego a my sie wam odwdzieczymy.
          Komu najbardziej zalezalo na rozdmuchaniu sprawy Katynia? Oczywiscie Niemca.
          Az tak bardzo nie jestem obeznany w historii i moze cos mi umknelo ale sa filmy sa zdiecia ktore niemcy przekazali jako niepodwazalne dowody do hu..... gdzie to jest?
          Anglicy i amerykanie to trzymaja.

• romanek1971

Troche poszperalem ,popytalem i dowiedzialem sie ,ze anglicy odtajnia akta,dokumety i przede wszystkim czarna skrzynke w 2050 czy jakos tak.

• HlTMAN HlTMAN

Trochę poszperałem ,popytałem i dowiedziałem się ,ze to ukrywający się w górach Talibowie zestrzelili Sikorskiego ze Stingera.

• romanek1971

Nie wiem czemu mial slozyc ten kometarz prawdopodobnie chciales sie osmieszyc i udalo ci sie celujaco.
              Gratulacje!

• HlTMAN HlTMAN

No właśnie nie wiesz i nigdy się nie dowiesz. Tak samo jak nigdy się nie dowiesz kto stoi za zamachem na Sikorskiego (o ile w ogóle miał miejsce jakikolwiek zamach).

• Anteaus Anteaus

Jakbyś jeszcze napisał jaśniej o co Ci chodzi konkretnie to byłoby fajnie bo taką wypowiedzią wpisujesz się idealnie w klimat filmu który krytykujesz czyli niby jest jakaś teoria ale nadal nie wiadomo o co chodzi.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: