lady432 lady432

Ten film to jedno wielkie nudziarstwo. Poszłam na to z koleżanką, bo według ulotki zapowiadało się fajnie. W sali byłyśmy same, a po półgodzinie przestałyśmy oglądać tego bzdeta. Jeżeli ktoś chce przysnąć to Genesis jest śiwetnym usypiaczem.

• WISZU WISZU
    ocena: 9

bo to nie jest film dla dzieci, które nie rozumieją (lub nie chcą) sensu życia. Dla Ciebie widocznie życie konczy sie na czubku Twojego nosa, co cie obchodzi pochodzenie życia na ziemi i cud powstawania żywych komórek...

• Zandarm Zandarm
    ocena: 10

a co wolisz efekty specjalne ? Czasem w kinie nie chodzi o prymitwyną rozrywkę ale o przemyslenie i rozmyslania. Ale do kogo ja gadam do fanki Harrego Pottera zapewne albo nastolatki czytającej brawo

• speculation speculation
    ocena: 9

Przecież to oczywiste, że dla osób, które uwielbiają Mary-Kate i Ashley Olsen, Hilary Duff i "Cinderella Story" ten film będzie nudziarstwem.

Idź do kiosku po Bravo i poczytaj sobie listy do redakcji. Napewno nie będzie ci się nudzić.

• Holl Holl

Nie wiem czy jesteś z pokolenia '90, czy może Twój pogląd na świat opiera się o melanże z ziomalami i czytanie bravo... ale wiem jedno - takie istoty jak ty mnie przerażają (bo jest was coraz więcej) i smucą (bo tak mało rozumiecie).

• CristineHolly CristineHolly

Jak chciałaś się durnowato 'połachac' to trzeba było włączyc sobie albo 'Straszny film' albo coś jeszcze głupszego, czyli pożywkę dla twojego mózgu.

• kamerun5 kamerun5

Szczyt kretyństwa."Zakręcony piątek" w ulubionych.................Jessssssssu bo walnę hahahaha

• klepak84 klepak84

Gadasz bzdury idź oglądaj hannah montana

• msbotor msbotor

Daj Genesis "1/10" tak jak dałaś filmowi "Kika" :) Co za żenada. "Mean Girls" 10/10 hahahahha !

• Sony_West Sony_West

Co z tego, ze Genesis Wam się podobał, skoro wypowiadacie się, jak banda idiotów (dawanie 7/10 filmom inteligentnym jeszcze nie czyni z Was inteligentów). Lady432 film się nie spodobał? Jej sprawa. Mi też się nie spodobał, bo jest nudny.

• maciek_72_2 maciek_72_2

I stronniczy

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: