Moje ulubione "kwiatki" to:
1. Co zrobią naukowcy widząc że w trakcie eksperymentu ich koledze spadła maska i naraził się na działanie super groźnego wirusa? Nic, zapytają czy wszystko ok a on powie że spoko spoko, ale weźmie ze 3 dni wolnego haha :D
2. Z czego robią szyby w laboratoriach pełnych niebezpiecznych zwierząt? Ze szkła cukrowego, żeby w razie np. pożaru nawet dziecko mogło pięścią je rozwalić :D
3. Ilu terrorystów potrzeba żeby wziąć szturmem w biały dzień super ważne laboratorium i wykraść z niego super zaawansowany i strzeżony wirus który może wykończyć całą ludzkość? Żadnego, wystarczy jedna małpa :D Wpadnie z wrzaskiem, rozwali parę szyb, ochrona spanikuje i ucieknie a pojemnik z wirusem ot tak sobie leży i czeka aż małpa go weźmie :D
4. Jak tylko pojawił się śmigłowiec z facetem ze snajperką wiedziałem od razu że małpy go rozwalą, motyw oklepany jak glaca Jackie Wrighta - tego dziadka z Benny Hilla ;D
5. Dzięki temu filmowi dowiedziałem się że Amerykanie mają sądy i więzienia dla małp. Jedne usypiają a drugie idą do pierdla. Ciekawe.
6. Ilu amerykańskich antyterrorystów potrzeba żeby wkręcić żarówkę? A chyba z dwudziestu, i pewnie bez wsparcia lotnictwa nie dadzą rady :D
W tym filmie okazali się głupsi od małp, które zresztą używały niezbyt wyszukanej taktyki ataku "rzucę się z wrzaskiem na przeciwnika" Dobre :D
Nie widziałem "Planety Małp" ale widzę że niektórzy twierdzą że "Geneza" go przerosła. Muszę zatem zapamiętać - unikać jak ognia "Planety Małp" ;]
- baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
za 5 dni (Polska)
odcinek: s8e23 -
Gra o tron
pojutrze (USA)
odcinek: s2e10
-
- filmweb.tvPolecane
- nasze produkcje
4:35 odtwórz wideo CANNES 2012: Zakończenie festiwalu