• Witcher Witcher

http://www.deviantart.com/download/153449791/Motivational_Po...

• Fukusaku

Dokładnie

• Kax79

dobrze godosz. bieda straszna jest ta bajka.

• Audionysos

Takim debilom jak ty powinni blokować możliwość oceniania filmów.
      Od razu mówię, że nie jestem fanem anime. Oprócz tego filmu, nie przypominam sobie żadnego innego, z gatunku.
      Niemniej jednak, choć film nie jest dla mnie arcydziełem, bardzo mi się podobał. Rysunek jest dużo bardziej kunsztowny niż we wszystkich Disney-owych produkcjach jakie widziałem. Do tego pomysłowy scenariusz i klimat dopełnia mistrzowska muzyka.
      Ja rozumiem, że ktoś może nie przepadać za tego typu filmami, ale żeby nie potrafić dostrzec jakichkolwiek zalet w takiej produkcji trzeba być strasznym ignorantem.
      Przez takich jak ty, na szczytach rankingów jest masa przereklamowanych badziewi, a setki ambitnych i ciekawych obrazów leżą zakopane i niewiele osób o nich ma pojęcie.
      Jeśli wiesz, że nie znosisz anime, to po co w ogóle to oglądasz i oceniasz? Mylisz tylko ludzi którzy mogą być zainteresowani...

• Kax79

Ho ho ho, proszę proszę jak to zakamuflowane bydle stara się pouczać innych jak mają postrzegać i oceniać bajki i inne "obrazy". Głosicielu jedynej i słusznej prawdy, wbij sobie do swojego pustego ŁBA że nie każdy postrzega "obrazy" a tym bardziej je ocenia w IDENTYCZNY sposób jak ty. Skąd wniosek w twoich wypocinach że nie lubię anime? Próbowałem to obejrzeć ale jak napisałem na wstępie, bieda to jest - żeby być precyzyjny NUDNE jak flaczki z olejem. Reasumując ogarnij łeb i przestań pouczać innych jak mają postępować.

• Quellehir

Moda na sukces za to nie jest nudna?

• Kax79

Głodnemu chleb na myśli?

• czaker74 czaker74

A to dobre :) ja też zauważyłem że niektórzy odmienne zdanie na temat filmu traktują jako osobistą zniewagę i awantura gotowa :)) co do filmu, rewelacyjny i jak widac po notowaniach obronił się sam.

• Kolarz1111

Dla mnie film jest absolutnym arcydziełem. Zarówno, gdy widziałem go po raz pierwszy, tak i teraz. A 1/10 nie dałem jeszcze żadnemu filmowi, gdyż każdy "cokolwiek" sobą prezentuje. Nawet superprodukcje typu Megapiranha. Przynajmniej można się pośmiać.

• Milaskow Milaskow

nie wiem jak można dać temu wybitnemu dziełu ocenę 1/10 i jeszcze do tego nazwać go bajką...Widać niektórzy użytkownicy mają bardzo ograniczone postrzeganie, pewnie użytkownik Kax79 film "Akira" także ocenił by 1/10

• JizzyBones JizzyBones

Powinni wam założyć bajkaweb :)

• Scimitar Scimitar

Bo to ignoranci, nie ma co zwracać na takich uwagę. Przerośnięte męskie ego, pewnie po cyklu na kreatynie, albo innym gównie. Zobaczy taki film rysunkowy i już się śmieje, że bajka, że cioty, że idźcie dobranockę oglądać. Nie interesuje go o czym to jest, jakie niesie przesłanie, nawet nie spróbuje obejrzeć do końca i zrozumieć. Podejście typowego bezmózgiego karka, albo dresiarza. Film jest oczywiście genialny, nie jest też łatwy w odbiorze. Trzeba obejrzeć uważnie, nawet drugi raz, żeby dobrze wszystko wyłapać.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: