panwuy panwuy

to film dla fanów anime, musi wypasc z 100 najlepszych, dlatego daje 5/10 zeby nikogo nie obrazić

• a12341 a12341
    ocena: 10

To nie jest film tylko dla fanów anime. Wzbudza zainteresowanie filozofią. Wydaje ci się nudny, bo nie usiłujesz zrozumieć sensu wypowiedzi bohaterów (koncepcji filozoficznej przedstawionej w tym filmie). Oczywiście można po prostu poczytać o koncepcji "ducha", ale film sprawia, że łatwiej jest zrozumieć (na przykładach). Ten film to również klasyka Sci-Fi .

• QusaQ QusaQ

Daj spokój z takimi tłumaczeniami, koleś dał 10/10 i wrzucił do ulubionych Atak Klonów. To idiota albo gnojek- żeby go obrazić.

• BedzieszMoglWyprzedzac

kultura.........

• QusaQ QusaQ

No trochę mnie poniosło, ale 10/10 dla Ataku Klonów a 5/10 dla Ghost in the Shell? Jeszcze koleś się tym chwali. Nazywajmy rzeczy i ludzi po imieniu.

• pumpernikiel_2 pumpernikiel_2
            ocena: 9

Amen to that!

• tomciog18

Nie ma takiego imienia jak Idiota i Gnojek, a też wydaje mi się, że powinniśmy nazywać po imieniu.

• QusaQ QusaQ

"Nazywajmy rzeczy po imieniu" - to jest takie powiedzenie. Zresztą po co kopać w tym temacie, wszystko zostało już powiedziane, daj spokój.

• tomciog18

No tak, ale dotyczy imion (lub prawdziwych nazw przedmiotów, miejsc itd.) i chciałbyś się do "takiego powiedzenia" stosować, to ci pomagam, chyba nie.

• Iwan090

Ty dałeś Trainspotting 10/10 i ulubione. Równie dobrze ktoś Ciebie może uważać za debila. Amen to that.

• QusaQ QusaQ

Obrażanie mnie jest pozbawione celu, przecież napisałem, że mnie poniosło. Takie kretynizmy napisane w sieci bywają denerwujące raz na jakiś czas. A Trainspotting to genialny film z ciekawą i prawdziwą historią opowiedzianą w piękny sposób, świetnie zagrany i jest dla mnie arcydziełem, a Atak Klonów to ścierwo kinematografii w ogóle, ale osadzone w świecie Gwiezdnych Wojen. To tak jakby ktoś zrobił kupę na środku salonu, jako widz jestem obrażony.

• lucas19000 lucas19000
    ocena: 6

Zaniżasz ocenę, żeby film wypadł z pierwszej setki? Jeśli tak to obrażasz wszystkich tutaj.

• panwuy panwuy

a widziałes atak klonów na grzybach halucynogennych ? kocham cała seria gwiezdnych wojen i prosze mnie za to nie obrażac. heh gdybym zlosliwie zanizał to bym dał 1/10. to moj gust i oceniam jak chce !

• lucas19000 lucas19000
        ocena: 6

Przecież tylko zapytałem. Skoro nie zaniżyłeś oceny to sprawę uznaję za zamkniętą.

• QusaQ QusaQ

Na grzybach halucynogennych nie wiedziałbyś czy oglądasz Atak Klonów czy kasetę z komunii:) Też uwielbiam Gwiezdne Wojny (zarówno filmy jak i gry) ale atak clownów to atak clownów.

• panwuy panwuy

oj uwierz ze kiepski film wogle nie przyciagnie twojej uwagi i nie skupi mysli na filmie. najlepsze do tego to baraka transformers, star wars, avatar, (moze jeszcze cos w stylu eneter the volid)

• Movie_Crash_Man

ja to anime widziałem wiele razy. Raczej klasa I

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: