użytkownik usunięty

Ogólnie film nie jest najgorszy, ale było kilka wkurzających momentów np. (SPOILER! - Pierw zasięg jest, później nagle go nie ma, koleś, który morduje dostał z noża w brzuch i oczywiście nic mu się nie stało - standard, ale jednak to odpycha. KONIEC SPOILERA).

Dobry był moment jak jeden z chłopaków zauważył test ciążowy z wielkim napisem TESCO. hahahahaha Mogli już jakiś inny kupić.

Ogólnie film dostaje ode mnie 4/10.
------------------------------------------------------------ -------------
Zapraszam na mojego bloga: http://www.filmweb.pl/user/Thomass

• Lucky_luke Lucky_luke
    ocena: 4

No dołączę się do opinii że film zły wcale nie jest. Fakt, cholernie schematyczny, generalnie wszystkie tricki znane w tym gatunku już były. Sceny akcji są dość słabe. Ale widać że film robiła banda amatorów i jak na takich twórców wyszło nieźle wiele rzeczy. Na pewno warto docenić scenografię, dużo ciekawych ujęć w tym świetna scena snu o kołysce w środku lasu i genialne plakaty do filmu. Scenariusz jak wspomniałem dość schematycznych (wszystko już było w "teksańskich masakrach" i "piątkach trzynastego"), do tego dużo głupotek o których wspomniał kolega wyżej m. in. nasza bohaterka ucieka przed psycholem i nagle postanawia się wrócić bo zapomniała telefonu. Jako komedia film sprawdza się też nie za dobrze, jest trochę zbyt mroczny i zasadniczo tylko bohaterowie którzy czasem się głupio zachowują mogą śmieszyć. Ocena 4/10 jest w pełni zasłużona z tym że fanom horroru ten film warto polecić, ot zobaczyć film który mimo że dość marny to jednak pewnie gdyby powstał w Polsce (bo budżet na pewno pasowałby do naszych warunków) pewnie i tak stałby się jednym z najlepszych polskich horrorów. Zawsze jak oglądam wszelkie amatorskie produkcje to sobie zadaję pytanie- czemu my nie mogliśmy tego nakręcić, przecież nie trzeba się aż tak nad tym męczyć.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: