Temat i film zrobiony nieźle, ale uderza po oczach jego głupota.
1.) Biorą tego gliniarza do roboty jako kierowcę, a mimo, iż jest świeżakiem w nowym towarzystwie, to fundują mu wycieczkę do Maroka, pokazują etapy produkcji, działanie firmy i jeszcze na koniec mu za tę wycieczkę płacą. FACEPALM. Kto tak robi?! Ja domyślam się, że reżyser chciał widza wciągnąć w temat, ale nie powinien robić tego na siłę.
2.) Kobieta łapie go na przekazywaniu informacji przez telefon do agentów, bagatelizuje sprawę, a on dopiero na koniec filmu rozkminił, że to ona jest sojuszniczym tajniakiem.
3.) Tyle zachodu z podmienianiem auta - włam, fotografowanie, potem układanie wszystkiego na swoje miejsce, kurzenie itd. - tylko po to, żeby zamontować w desce rozdzielczej jedną kamerkę. Równie dobrze było można ją włożyć do oryginalnego auta :S
4.) Ostatnia akcja filmu przy bramkach autostrady. Mimo iż kobieta jest po drugiej stronie bramek, to właśnie ona (a nie poprzebierani agenci stojący obok) pierwsza dobiega do rozwalonego auta z gliniarzem i rozwala czarnego ratując mu tyłek
Jeszcze miałem ze dwie podobne, rażące odmóżdżone sceny, ale nie mogę sobie przypomnieć :-/
Ogólnie film jest z tych na ocenę 6, ale za obrazę inteligencji widza ode mnie 4/10
- baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Pamiętniki wampirów
dzisiaj (Polska)
odcinek: s3e22 -
Na Wspólnej
dzisiaj (Polska)
odcinek: odcinek:1618
-
- filmweb.tvPolecane
- nasze produkcje
4:35 odtwórz wideo CANNES 2012: Zakończenie festiwalu