paul_van_dyk_87 paul_van_dyk_87
ocena: 1

popłakałem się na końcowej scenie! serio szkoda mi było tego jaszczura! a ludzie się cieszyli ,jakoś smutno mi się scenie zrobiło na tej! ludzie to jednak wsiury bez uczuć!

• Michalq
    ocena: 8

Zgadzam sie, mi tez go było szkoda.

• stary_grabarz stary_grabarz

heh, ja tez bym sie popłakał gdyby taka jaszczura mi rozdeptała dom, a potem została zastrzelona:D naprawdę wielka szkoda ;P

• czuczulka czuczulka

nie masz uczuć :( to tylko bezmyślny gad, ale też ma uczucia.

• Lwie_Serce Lwie_Serce
    ocena: 5

Ja tam sie lekko wzruszyłem za pierwszym razem (nim obejrzałem japońską godzille, np. pierwszą lub z 95). Już za drugim razem nie czułem nic, śmierć wielkiego zmutowanego legwana i tyle.

• galateaa galateaa

Jestem w trakcie oglądania i ja tam trzymam za nią kciuki :D Małe godzilki mogłyby opanować Nowy Jork i w końcu byłoby fajne zakończenie jakiegoś filmu :)

• ollo ollo

Oczywiście, że szkoda jaszczura! Ludzie z czołgami i rakietami - a co jaszczur winny? Przecież to tylko zwierze, zmutowane z winy ludzi. Dlatego nie przykładałem się do oglądania tego filmu. Tak właściwie jestem ten rocznik, który został wychowany na japońskiej Godzilli. Kiedyś to królowała Gamera - wielki zmutowany żółw - oj to były piękne czasy dla Godzilli.

Akurat teraz leci na Polsacie i jest scena jak Godzilla dostała rakietami na moście - biedny jaszczur :-(

• Til Til

Mi bardziej niż jaszczurek szkoda Emmericha.

• bulletskater bulletskater

Też mi było szkoda i małych i jaszczura. Smutne te sceny hehe

• jporuba jporuba

Hmm,szkoda ci wielkiej radioaktywnej iguany,która rozpierniczyła cały Nowy Jork i zabiła setki ludzi.No tak,przecież nie wiedziała,że źle robi.

• frycek49 frycek49
    ocena: 5

Mi też jak mały byłem. Taki sympatyczny był. Mogli dać mu wygrać.

• Kalembik Kalembik
    ocena: 6

Ech... znowu oczekiwałem szybkiej akcji, a trafiłem na wyciskacz łez : (nine((9( Strasznie mi szkoda wielkiego gada, aż chętnie bym poszedł do zoologicznego i wyhodował następcę Godzilli : )zero)))0)))

• paul_van_dyk_87 paul_van_dyk_87

ahahaah komentarze super uśmiałem się:D

• szycha7

Ja jak oglądałem to kibicowałem Godzilli - chciałem żeby rozwaliła tych śmiesznych Azjatów no i się nie doczekał. Ocena niska bo film słaby ale Godzilla jak najbardziej pozytywny bohater.

• Schizofrenik_XXI_wieku Schizofrenik_XXI_wieku

TO MJENCZAK!

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: