stadnicki82
ocena: 4

Obejrzałem z bratem do połowy i dalej to tylko przerzucaliśmy do końca,żeby zobaczyć jak to się skończy. Dla fanów - tylko czego? - może się spodobać. Niestety wizualnie ten film to katastrofa - wszystko stworzone na grafice i ma się wrażenie, jakby się obcowało z grą komputerową (coś na poziomie naszego Wiedźmina) Kto nie lubi tego typu efektów, niech nawet nie zaczyna oglądać. Ambitny to on też nie jest - powielane schematy z japońskiej anime, nic więcej. Fabuła nawet może być, ale nie rozpiszę się o tym, bowiem nie obejrzałem go do końca.

• Pijany_Mistrz Pijany_Mistrz
    ocena: 10

hehe... widze, ze to co bylo dla Ciebie wada w tym filmie, dla mnie bylo zaleta :)

• macgazar

jak obejrzałeś do połowy to po co się odzywasz, do kończ i wtedy pogadamy

• spie spie

Komentarz w stylu niezbyt rozgarniętego użytkownika forum ,dajesz 4 a piszesz że nie obejrzałeś do końca

• stadnicki82

Może wy musicie oglądać film w całości, żeby go w pełni ocenić. Film to początek rozwinięcie i koniec. Wystarczy fragment, załapanie klimatu, żeby wiedzieć, czy się spodoba czy nie. Ja go skreśliłem choćby ze względu na słabe - jak na mój gust - efekty, po prostu nie mój klimat i tyle. Równie dobrze ktoś mógłby wam zarzucić, ze nie lubicie dajmy na to Klanu czy Mody na Sukces bo oceniacie a nie obejrzeliście wszystkich odcinków. Może wy lubicie się torturować i oglądacie wszystko do końca. Ale ja jeśli kupuje hamburgera i on smakuje jak gów... to go wyrzucam a nie zjadam do końca żeby ocenić czy przypadkiem ostatni kęs będzie dobry:)

• rzoska rzoska
        ocena: 9

Ten komentarz już kiedyś pisałeś , ciągle ta sama śpiewka , a film jest bardzo dobry na swój gatunek a ty leszczu spadaj do McDonalda tym szajsem się zajadać.

• stefan_rop

no ale gosc ma racje... plastik fantastic, kupa, rzygi i baloniki ;)

• stadnicki82

Ten komentarz już kiedyś pisałem? LOL. Dałem 4 bo są pewne elementy, które ujdą i fanom gatunku się spodobają, ale to nie mój klimat choć uwielbiam fantastykę. Naprawdę nie trzeba być lotnym, żeby oceniać cokolwiek dopiero po zakończeniu - żyjemy w plastikowym świecie, wiec sobie darujmy pseudo ambitne podchodzenie do ocen, komentarzy itd - dla naszego dobra i zdrowia. A jeśli rzoska czy spie to takie super spece od filmografii to tylko pogratulować, że chce im się oglądać tyle plastikowych wypocin.

• jaceeook jaceeook
            ocena: 8

stadnicki jak widać wciąż jesteś dzieckiem.

• stadnicki82

Dzieci to lubią oglądać takie bajeczki, łubu du i tralal la - film na 102.

• tomcio_1500
                ocena: 8

powiem tak :P a raczej napisze :D
                że osoba która nie widziała tego filmu do końca nie powinna się aż tak wypowiadać ,
                każdy krytyk i wgl osoba oceniająca , sprawdza wszystko , w tym wypadku początek, rozwinięcie , zakończenie, efekty itp.
                więc jeśli ktoś nie ogląda filmu do końca to jaki jest sens oceniania ?
                z tym hamburgerem jak go wyrzucisz do śmieci i nie zjesz do końca np .
                to nigdy nie będziesz wiedział jak smakowała końcówka ? i nie możesz podać oceny tego bo oceniasz całość , a spróbowałeś tylko początku
                moim zdaniem film dość ciekawy , i dziwny podchodziłem do niego 2 razy, na początku przewijałem itp ale potem z ciekawość obejrzałem cały i jest mega dobry :)

• stadnicki82

Po prostu nie podobała mi się konwencja filmu, stylistyka itd. Za dużo tam efektów komputerowych zrobionych przeciętnie, każdy taki film jest dla mnie porażką z miejsca. Za Avatara nawet się nie zabierałem, bo pewnie bym zasnął:)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: