diana6echo diana6echo

całkiem fajny i zabawny film. naprawdę warto go obejrzeć, szczególnie ze względu na świetne aktorstwo no i Jasona Isaacs'a, który jak zwykle gra wrednego typa i umiera (może to przez fryzyrę reżyser postanowił go ukatrupić... nie wiem... dle mnie był ok)

• beata_poszadel beata_poszadel

gdzie go można znaleść szukam bezskutecznie prosze o pomoc

• AkashaVampireQueen AkashaVampireQueen

Cóż tu dużo mówić, Diana. Faceta zaszufladkowali tak jak Seana Beana. Też tylko jeden typ ról dostaje.

• sarenka sarenka
    ocena: 10

Czasem gra też inne role... choćby w "Słodkim listopadzie", gdzie gra geja - szalenie uroczego przyjaciela głównej bohaterki, który czasem lubi poprzebierać się w damskie ciuszki...;p Uwielbaim go w tej roli!;D

A "Divorcing Jack" to jeden z moich ulubionych filmów! Kiedyś leciał ciągle na Ale Kino! Szkoda tylko, że jak postanowiłam go nagrać, to przestali go puszczać...;/

• AkashaVampireQueen AkashaVampireQueen

Czasem, od święta wręcz. Widziałam "Listopad" i mi się nie podobał. Najprawdopodniej przez moją bezgraniczną niechęć do Theron. Jak na nią patrzę to mi się w żołądku przekręca. Nienawidzę tego jej obrzydliwie słodkiego uśmieszku lalki Barbie, blehhhh... Aż mi było szkoda że do niego i Reeves'a w tym filmie dodali taką "śliczną" maszkarę.

Ja go najlepiej lubię w "Patriocie" - kocham go w rolach franc i tu był zabójczy. Aż mi tego francowatego pułkownika było szkoda jak zginął na końcu.

• sarenka sarenka
        ocena: 10

Ja za Theron też nigdy nie przepadałam, ale po "Słodkim listopadzie" się do niej przekonałam!;) Za to Reeves'a nigdy nie mogłam zaakseptować i wątpię zeby to się zmieniło... ale mniejsza z tym... ważne, że "Divorcing Jack" będzie w telewizji!!!;D Trzy lata czekałam żeby móc go w końcu nagrać!!;D

• Regista_2 Regista_2

Obejrzałam ten film ze względu na udział Jasona Isaacsa, który był świetny (choć naczekałam się okropnie zanim się pojawił na ekranie). Ta jego mina, kiedy zorientował się, że w walizce jest bomba... perełka. Albo jak wisiał za oknem... :D

Sam film mi się podobał. Zabawny, trochę ironiczny i absurdalny a jednocześnie dający do myślenia. Bardzo podobała mi się i zaskoczyła mnie gra Davida Tewlisa. Oglądałam kilka filmów z tym aktorem i wiedziałam, że jest bardzo dobry (np. przejmujący w "Całkowitym zaćmieniu") ale takiego zabawnego to jeszcze go nie widziałam.

Polecam

• Gitka Gitka

Znów w TVP3 2 listopad godzina 02,00 w nocy :-)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: