Globtreck
ocena: 3

a zauwazyliscie pilke gdy $Gracie po raz pierwszy grala z chlopakami(niebieska pilka),no to w 78r nie bylo jeszcze takich pilek,brawo dla amerykanow, ktorzy znaja sie na soccerze :)

• maniek_2912
    ocena: 4

cały film to porażka, nie podobał mi się w ogóle. Czemu taka wysoka średnia ocen?

• Globtreck
      ocena: 3

Moze dla tego,ze na film wiekszosc glosow oddaly malolaty( i to dziewczyny na dodatek),bo jezeli chodzi o glowny temat tego filmu(czyli jej droga do tego aby grac w pilke),to zostalo to strasznie zrealizowane,tak samo jak i wszystkie ujecia dotyczace gry,ale czego sie spodziewac,pokazuje to jak swietna amerykanie maja wiedze na temat sportu innego niz ich glowne w kraju

• marlboro_boy marlboro_boy

czy ja wiem powoli amerykanie odskakują polakom o kilka galaktyk jesli chodzi o pilke, a z kolejnymi latami bedzie ta przepasc jeszcze wieksza, a jesli chodzi o pilke kobieca to amerykanki sa chyba w czolowce swiatowej, a stany zjednoczone maja taka populacje i obszar ze spokojnie i ten nieszczesny soccer bedzie mial mase fanów...

a film rzeczywiscie nie najwyzszych lotow, bardziej familijny film do sniadania...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: