MrKapeczka
ocena: 1

Strasznie nudny film, zasnęłam przy nim. Nie trzeba czekać na ostatnią scenę, wszystko wiadomo już w połowie filmu! Nie ma żadnego przesłania, krótko mówiąc najgorsze 1,5 godziny spędzone przed ekranem. Jeżeli chcecie zobaczyć naprawdę dobry film w podobnym klimacie to proponuję obejrzeć PRZECZUCIE. To jest film na którym trzeba MYŚLEĆ i ani na sekundę nie odrywać się od ekranu.

• HRA HRA

U mnie było odwrotnie. "Przeczucie" mnie uspało, Za to "granice miłości" obejrzałem z prawdziwą przyjemnością
    A z tym "myśleniem" to różnie u ludzi bywa

• ironioholiczka ironioholiczka
      ocena: 9

Gdyby była możliwość wcisnąć jak na fejsbuku Lubię to, zrobiłabym to do komentarza HRA! Lubię to;)

• HRA HRA

Dziękuje. To miłe.

• ATTAGA08 ATTAGA08
        ocena: 8

Z mojej str również co do komentarza HRA <OKOK>

• atol23

czytając twój psychiczny, nie jaki post mam wrażenie, że ty skomentowałeś ostatni odcinek
    Kożuchowskiej w "M ja Miłość" a nie piękny film o życiu i o miłość, dawno takiego filmu nie
    oglądałem a przykre jest to, że gówniarstwo z zaburzeniami osobowości ma dostęp do netu
    i pluje na wspaniałą produkcję

• MrKapeczka
      ocena: 1

No, jeśli oglądasz M jak miłość to rzeczywiście ten film jest w twoim guście. Twoja niezwykle dojrzała i inteligentna odpowiedź mnie powaliła:)))))

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: