ScaRLeTT234 ScaRLeTT234
ocena: 1

W życiu nie widziałam bardziej poronionego filmu, to gówno reżyserował maciek z klanu ?
co to ma K%^^&.... być!!, jakaś pusta blądynka co daje dupy w każdym kącie, i mały biały albinos co miałczy jak kot. chinka charcząca jak jakiś stary traktor... to ma być horror???
gdy bym zagrała w takim filmie do końca życia chodziłabym z papierową torbą na głowie..

• TheGoldi07

hehe zabawny koment troszke się pośmiałem ale najstraszniejsze to to że masz sporo racjii jak już oglądać to tylko japońską wersje amerykany jak zwykle schrzanili przeróbke.

• arek2010 arek2010

mnie sie bardzo podobala trojka amerykanska jest nawet lepsza od japonskiej trojki z 2008 roku

• tokyo 666 tokyo666
      ocena: 4

a jest japońska wersja trójki? Chyba nie, więc jak mogli schrzanić podróbkę ?:D

• dornek dornek
        ocena: 3

jest http://www.filmweb.pl/film/Ju-on+Kuroi+shôjo-2009 -514754
        A 3 jest zdecydowanie najgorsza. I co miał dać ten rytuał skoro i tak ta kayoko czy jak jej tam "weszła" w tę dziewczynkę. Tak to mogą tych części robić w ∞

• Borch_van_Heale Borch_van_Heale

rytuał został niedokończony bo kapłanka zginęła i tym samym rozpoczęła nową klątwę a stara została pochłonięta ale nie wygasła... jednak prawda gniot jakich mało tam gdzie pojawiała się klątwa pokazywali pomalowaną na biało japonkę która zamiast straszyć bawiła swoimi ruchami i stękaniem... że nie wspomnę o fabule kto pisze takie gnioty

• Xorus Xorus

No cóż... Części 1 i 2 dało się wytrzymać, ale że 3-ciej nie reżyserował Takashi Shimizu to niestety jest co jest.

• MrDrops MrDrops

Jest co jest i wyszła świetna komedia :D Jak zobaczyłem zarąbistą Gretchen, która umarła ze starości to się popłakałem ze śmiechu :D + jeszcze, ten wrzask, gdy pojawiał się blady chłopaczyna, bezcenne :D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: