DjDziQ DjDziQ
ocena: 1

Dawno nie widziałem filmu z tak idiotycznym scenariuszem, gra w internetowym kasynie ma wyszukiwać terrorystów bo tylko oni w nią będą przecież grać i nikt inny, i synek sobie raz zagrał i już go wszyscy ścigają, ludzie proszę, to nawet komentowania nie wymaga za bardzo, więcej realizmu jest w filmach s-f o kosmitach niż w tym czymś

• weeman86

to se Klan zapuść, jak brakuje realizmu :)

• tarec tarec
      ocena: 1

To nie kwestia realizmu. Rzadko zdarza mi się wyłączać film przed zakończeniem, ale ten film to jakaś żenada. Nie mam pojęcia jakim ignorantem musiał być scenarzysta. A najgorsza w tym gniocie jest infantylność, która razi w oczy tak, że wręcz uwłacza inteligencji widza. Sens filmu wyraża dokładnie to, co napisał DjDziQ - rząd USA stworzył internetowy symulator do masowego zabijania ludzi, aby terroryści mogli w niego grać i tym samym wpadać w ręce rządu czy jakiejś tam innej organizacji.

Tak wyobrażam sobie piekło: ja w zamkniętym pokoju z zapętlonym Kodem Śmierci, bez możliwości zmiany kanału.

• Alan83
    ocena: 2

Dokładnie. Syf i dwa metry mułu. Daje 3/10 bo widziałem ejszcze gorsze podpadające pod 1 i 2 na 10 :)
    Pseudo hakerzy i służby specjalne budzące uśmiech.
    Nudny, gniot bez polotu.

• Arronax8 Arronax8

Zgadzam się całkowicie, pierwszy raz poraził mnie tak idiotyczny scenariusz. Pomysł wyszukiwania i łapania terrorystów przez zwykłą grę jest wprost żenujący. Choć można wyrazić podziw dla osoby, która to wymyśliła za tak dalece idącą kreatywność.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: