SirDrX
ocena: 10

Film to uwieńczenie Gwiezdnych Wrót SG-1. Charakter ma podniosły tak jak podniosła jest chwila zakończenia wspaniałego serialu. Arka prawdy jest wisienką na torcie Gwiezdnych Wrót i w moim odczuciu jest to zakończenie na poziomie. Jest bardzo dobra muzyka, jest akcja są postaci z Gwiezdnych Wrót SG-1 czyli jest wszystko co być powinno, może fabuła nieco niedomaga ale jako fan Gwiezdnych Wrót przymknę na to oko. Film na +

• rbk17 rbk17

Ja ogromnie żałuję, że nie było konfrontacji Replikatory vs. Ori.

• SirDrX

Nom, ja też chciałbym to zobaczyć ale nie tak jak konfrontację Ori vs. Wreit. To by była mistrzowska walka. Wreit w końcu skopali tyłki pradawnym a Ori to dziedzictwo pradawnych tylko że bez ograniczeń ;)

• rbk17 rbk17

Ale mi nie pisz co dalej będzie bo dopiero obejrzałem SG-1 i Arkę Prawdy, aczkolwiek to by było zbyt nudne, gdyby wciąż starożytni byli niepokonani.

• SirDrX

Ok, ale i tak nie zdradziłem nic czego byś nie przeczytał w recenzji Atlantis. Miłego oglądania życzę.

• AJGOR_2

A ja mysle, ze Ori by wygrali. Pamiętaj, ze wreit wygrali PRZED tym, zanim pradawni wzeszli. Po tym nie mieli by szans. Mysle ze Ori robili by co by chcieli z widmami.

• SirDrX

No tak jeśli włączyli by moce Ascendentów to Widma mogły by mieć problemy ale z drógiej strony zawsze one mogły znaleźć jakieś urzadzonko neutralizujące Ascendentów jak SG-1

• AJGOR_2

No SG-1 znalezli urządzenie pradawnych. Widma tez mogly je znalezc.

• SirDrX

Ale ciekawie by było kto by wygrał nawet jeśli Ori nie mogli by użyć mocy ascendentów. Czyli bardziej tradycyjnymi metodami. Wreit było by mnóstwo jakby dostali w swoje łapska jakiś Moduł Zeropunktowy a o to nie tródno na statkach i planetach Ori. Natomiast wyznawczy Księgi Pochodzenia wystawili by kapłanów którzy samojeden mogli by masakrować całe zastępy Wreit.

• gateway180

a gdzie Jack wykonczyl konkurencie sam i odzszedl?

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: