Sylvja Sylvja

nie śmiem oceniać, bo powiało nudą od początku

• anonimowy anonimowy
    ocena: 10

W pewnym wieku człowiek potrzebuje wiele snu, a okresy, kiedy nie śpi są bardzo krótkie.

• Bloodbane Bloodbane
    ocena: 9

Współczuję ignorancji.

• użytkownik usunięty

Gdzie tu masz ignorancję? Przecież nie oceniła ;p I dobrze, że nie oglądała do końca bo ten film to słabizna ;)

• anonimowy anonimowy
        ocena: 10

"bo ten film to słabizna" - dodaj, że Twoim zdaniem.

• użytkownik usunięty

Tak, moim ;p

• Bloodbane Bloodbane

"Gdzie tu masz ignorancję? Przecież nie oceniła" - powiedziała, ze nie ocenia, ale jej wypowiedź ma wyraźnie podtekst krytyczny.
        Jakakolwiek wypowiedź, szczególnie negatywna na temat filmu, którego się nie widziało to dla mnie oznaka ignorancji. Tymbardziej jesli tym filmem jest kultowy klasyk będący filmem na bardzo wysokim poziomie.
        "Halloween" to film,który każdy powinien obejrzeć, a potem wyrobić sobie o nim zdanie i się nim obnosić,a wyłączenie go po 20 minutach "dlatego, że był nudny" to nic innego jak ignorancja.

• użytkownik usunięty

"Klasyk" :) - Odwieczny argument ;) I gdzie tu wysoki poziom? Toż to totalna amatorka. Ja z kumplami mógłbym lepszy horror nakręcić.

• Bloodbane Bloodbane

""Klasyk" :) - Odwieczny argument ;)"
            Jesli coś zyskało to miano oznacza że zyskało sobie zarówno przychylność publiczności i rzeszę oddanych fanów (->film kultowy) jak i przychylność krytyków, tak więc jest to odwieczny argument, bo dobry.
            Oczywiście nie bronię nikomu mieć własnego zdania, nikt nie musi myśleć "to jest zajebiste bo to klasyk", wręcz nie popieram takiego toku myslenia, gdyż bardzo nie lubie konformizmu czy snobizmu. Jednak nie lubię również gdy osoba będąca ignorantem oczernia film (nawet jesli mowi, ze tego nie robi), ktorego wczesniej nie widziała.
            "I gdzie tu wysoki poziom? Toż to totalna amatorka."
            To, że film jest niskobudżetowy, nie wyprodukowany przez wielkie studio typu 20th Century Fox czy Warner Bros. nie oznacza amatorki. Akurat w przypadku "Halloween" mamy tani film poparty talentem, świetną reżyserią i muzyką Carpentera tworzacymi unikalny klimat.
            "Ja z kumplami mógłbym lepszy horror nakręcić."
            Chciałbym to zobaczyć. Masz moje błogosławieństwo. Pokaz mi owoc swojej pracy a ja obiektywnie go ocenie. Lubie inicjatywy amatorów-zapaleńców tworzacych niszową sztukę.

• użytkownik usunięty

Dobra, Twe zdanie. Ale masz trochę racji.

Będzie czas to może kiedyś spróbuję coś zmajstrować ;p Póki co mamy na koncie parodię oblężenia Minas Tirith xD

• icansee icansee

nakręconą przez parodię reżysera muhahaha XD

• użytkownik usunięty

Ja reżyserem nie byłem muhahaha :P

• icansee icansee

pewnie robiłeś za dekoracje XD

• użytkownik usunięty

Broniłem twierdzy przed hordami motłochu udającego orków muhahaha ;P

• icansee icansee

a gdzie można obejrzeć to arcydzieło?

• użytkownik usunięty

Nie zostało ono upublicznione ;) Czas pokaże co będzie dalej :)

• icansee icansee

czemu? chyba się go nie wstydzisz?

• użytkownik usunięty

Buhaha nie Twoja sprawa ;P

• icansee icansee

czyli jednak buhaha :P

• użytkownik usunięty

Skoro parodia to musi być buhaha. Logiczne, nieprawdaż? :)

• icansee icansee

parodii trzeba się wstydzić? chyba tylko kiepskiej

• użytkownik usunięty

Koleś, my się nie nastawiamy na światowy sukces ;p Wiesz co to znaczy kręcić dla siebie? Takie małe hobby. Nie mam tyle kasy ani czasu, żeby się bawić w poważniejszą reżyserkę.

• icansee icansee

no ale skoro sam uważasz swój filmik za kiepski, to chyba jest beznadziejny czy jak?

• użytkownik usunięty

Nie jest beznadziejny. To prawdziwe arcydzieło ;P I skończ już, bo debilny ten dialog jest moim zdaniem.

• icansee icansee

ok

• Sylvja Sylvja

każdy ma prawo mieć swoje zdanie.

• grzegorz_cholewa grzegorz_cholewa

Ale czy zdanie debila można brać na poważnie?

• Sylvja Sylvja

skąd wiesz, że ja jestem "debilem", a Ty nim nie jesteś? Twoje ocenianie mnie po jednej wypowiedzi wiele nie różni się od mojego skrytykowania owego filmu po obejrzeniu 20 minut.

• grzegorz_cholewa grzegorz_cholewa

Mnie wystarczy.

• werewolf1231 werewolf1231
                                                    ocena: 6

dobra kurde film moim zdaniem dobry ale szału nie ma dupy nie urywa ale powinnaś wiedzieć ze jak najeżdzasz na kultowy film Carpentera to spotkasz się z krytyką a Ci którzy popierają Twoje zdanie siedzą cicho bo już nie raz się na tym przejechali pozdro

• christos_2 christos_2

irishfolkfan --->To nakręć,a nie będziesz gadał "ja mogę to ja mogę tamto"w gębie to nie jeden jest mocny.A jak przychodzi co do czego zacytuję klasyka "to dupa zbita"I taka jest prawda nie masz nic konkretnego do powiedzenia to lepiej nic nie mów.

• dzonymasa dzonymasa

ciekawy jestem ile latek mają ci co im się ten film nie podoba ??? pewnie młodzi jesteście to wam się nie dziwie że nudą wieje i takie tam :) ja z dzieciństwa pamiętam że bałem się jak cholera podczas oglądania mało tego zdecydowanie lepszy od tego nowego H. który wyreżyserował Rob Zombie - takie jest moje zdanie i wcale nie musicie się z tym zgadzać ;)

• poland7 poland7
    ocena: 7

Nieładnie, nieładnie. Trza było poczekać z opinią na temat filmu do jego zakończenia, inaczej odczucia uznaję za bełkot i błazenadę.

• Sylvja Sylvja

są takie filmy, do których końca dotrwać się po prostu nie da ;) każdy ma prawo do subiektywnej oceny.

• Mati86 Mati86

Ostatnie 15 minut rekompensuje nudne momenty. Ale i tak moim zdaniem szału nie ma. To nie to co "Szczęki", "Obcy", "Coś", "Duch", "Koszmar z ulicy Wiązów" gdzie czuło się ten klimat... tak czy siak obejrzeć można. Mimo wszystko po raz enty przekonałem się że klasyk, "klasykiem" dla każdego być nie musi :)

• The_Exorcist The_Exorcist

Całkiem udana produkcja, choć spodziewałem się czegoś mocniejszego.Wystawiłem z czystym sumieniem 7 bo film choć niezbyt sraszny to ma świetny mroczny klimat.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: