Zenek_11 Zenek_11

Ten film jest przeznaczony tylko dla niewyżytych nastolatek, które nie mają życia. Innym zdrowym na umyśle ludziom, radzę trzymać się od tego z daleka.

• raven_2_2 raven_2_2

potwierdzam

• franklysaid franklysaid
    ocena: 7

Oglądałeś?

• Marik1234 Marik1234

To raczej film dla dziewczynek które się z tym utożsamiają i takie moherowe ścierwa wpływają na ich światopogląd.
    Argumentem za tym jest to że jak ktoś się zapyta sześcioletniej dziewczynki kim by chciała zostać to odpowiadają że chcą być Hanną Montaną bowiem jest piękna i bogata.

• amary amary
      ocena: 5

Czy to wiesz czym sie różnia mohery od pokemonów?

• Marik1234 Marik1234

Te określenia łączy to że są fanatykami

• amary amary

Jak dla mnie to żadne połączenie, i błędnie używasz słowa '' moher''

• Selene445

Te Film To Tylko Dla Bab małolatów Takie Filmy Mnie nie intersują szczególnie z miley cyrus !!!

• amary amary

Myślę, że takie jest przeznaczenie tego filmu, więc nie dziw się

• Pajge21 Pajge21
    ocena: 4

Jej, nie cierpię tych nowych Disneyowskich produkcji, ale dzieci oglądają to co dają. Nie ich wina tylko producentów! Wcześniej mieli Królewnę Śnieżkę - ok, ja miałam Króla Lwa - ok, teraz mają Hannę Montannę - źle. Disney się w grobie przewraca (albo w lodzie, jak kto wierzy). Gdyby czegoś takiego nie produkowali, dzieci by nie oglądały - proste. Powiem tylko, że szczęśliwe dzieciństwo mają tylko dzieci przed rokiem 2000. Potem już tylko obrzydliwa komercha, nie wspominając o bajkach które teraz lecą w telewizji - koszmar. Nie można się więc dziwić, że wodę zamiast mózgu wszyscy będą mieli...

• Gregor11

Zgadzam się, teraz dają dzieciom taki chłam, że się w głowie nie mieści.
    Jestem z 1998 i "Za moich czasów" (zawsze chciałem to powiedzieć) był
    "Tabaluga", "Król Lew" czy "Tarzan".
    Teraz gdy widzę co oglądają moje siostry na Disney Channel to chce mi się rzygać.
    A ja się dziwie, czemu te młodsze dzieci są takie głupie...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: