5 i 6 część to były słabsze niż wczesniejsze części ale i tak oglądało się dosyć fajnie. 7 część to już jest równia pochyła. Nie przypominam sobie filmu na którym bym sie aż tak nudził przez 2h i 20 minut. Moja dziewczyna z która to oglądałem zasneła.
O to jak mozna by streścic ten film:
0 - 30 minut Bohaterowie robią smutne miny i szeptają
30- 59 minut - efektowny pościg jak w matriksie. Łał widziałem to tylko357 razy wcześniej w innych filmach
60- 150 minuta - Bohaterowie siedzą w namiocie. W miedzy czasie robią smutne miny, szeptają, raz tańczą i raz się kłuca. dialogi zajmują jakieś 5 minut. Powoli tracę nadzieje i uświadczam się w przekonaniu że pościg na motorze będzie najlepszą rzeczą w filmie
151-215minuta - Bohaterowie robią smutne miny i szeptaja. W miedzy czasie zostaje wyjasnione czym sa Insygnia Śmięrci ale niestety nie załapałem o co chodzi bo bardziej byłem zajęty tupaniem nogą o podłagę i ogladaniem sufitu.
215-220 Zgredek umiera. Moim zdaniem perfekcyjnie zagrana rola i pewna nominacja do Oskara.
Dziwie się że ten majstersztyk ma ocene tylko 7,5 . Myslę że ocena 9.2 -9,7 była by bardzie adekwatna bo takie perełki jak Insygnia Śmierci cz.I naprawdę zasługują na więcej.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy w tym filmie występowały wątki humorystyczne? Kilka razy odniosłem wrażenie że rezyser silił się na dowcip niestety ani razu nawet sie nie usmiechnałem więc nie jestem pewny. Może tylko mi się zdawało.
- baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
za 5 dni (Polska)
odcinek: s8e23 -
Gra o tron
pojutrze (USA)
odcinek: s2e10
-
- filmweb.tvPolecane
- nasze produkcje
4:35 odtwórz wideo CANNES 2012: Zakończenie festiwalu