kamilx98 kamilx98

jakiej postaci nie lubicie z harryego pottera

• Prodigy Prodigy
    ocena: 8

Ampricz xD

• Wkurzona_Lunatic Wkurzona_Lunatic

Harry'ego Potter'a :)

• Magda16_2 Magda16_2

Zgadzam się z poprzednikiem Harrego Pottera :D

• Szyszka_11

ojej, czyli nie jestem sama :D

• kamilx98 kamilx98

nie lubisz głównego bohatera co dziwne dlaczego

Dlaczego? Bo jest małym wkurzającym chłopczykiem, który nauczył się jednego zaklęcia na pamięć i oczywiście wszystkich pokonał. Książki Rowling są super, ale główny bohater [wg mnie] jest beznadziejny.

• nosferatu_chan nosferatu_chan

nienawiść... to wielkie słowo..

Czy ja gdzieś pisałam o nienawiści? Ja go po prostu nie lubię.

• Ellen Page EllenPage
              ocena: 9

Ja też nie lubię Harry'ego Pottera, bo jest za młody. Voldemort jest bardziej doświadczony i powinien pokonać go Aberfort (według mnie) lub ktoś inni (dorosly).

• szepcik szepcik
      ocena: 6

Ja też nie lubie Harrego POttera

wole Voldka ;)

Oczywiście, że Voldek i jego Śmierciożercy są najlepsi:)

• Ellen Page EllenPage

Tak i starsi czyli bardziej doświadczeni. Denerwujące jest to, że jeśli Harry'ego Pottera okrąży 20 śmierciożerców to on powali ich i nawet się nie spoci.

• Napoleon.V Napoleon.V
      ocena: 5

zgadzam się Pottera, a i jeszcze Ginny

Voldek i Bellatrix górą

ja nie lubie skrzata co był w 4 części. wk**rwiający był.

• Czekoladowa Czekoladowa

Harry Potter bardziej ^^

A który skrzat bo trochę ich się przewinęło?

• Szyszka_11

zapewne chodzi o Mrużke

Dlaczego nie lubie głównego bohatera? bo mnei wkurza...
        taki zadufany gnojek, biedny, pokrzywdzony przez los. od samego początku byłam nastawiona na jego śmierć... niestety dzieciak "ja-mam-zawsze-racje-a-ty-mnie-nie-słuchasz" wygrał z Nieśmiertelnym przy okazji wysyłając na tamten świat wielu ciekawszych bohaterów ksiazki...

• BellatriksBlack BellatriksBlack

właśnie słabo że czarny pan umarł:/ lubiłam też Bellatriks :/ i każdy fajny umarł:/ i Dumbledore i Zgredek i Syriusz moi ulubieni bohaterzy umarli:/ Dobrze że McGonagal nie umarła bo bym się załamała:/

nie wiem kogo nie lubiłam. Chyba siostry Rona( nie pamiętam jak się pisze więc nie piszę wcale xD)

• Ellen Page EllenPage

Właśnie pomarli najlepsi. niewiem czy lubisz ich lecz moi ulubieni bohaterzy też pomarli np. Tonks, Lupin, Moody i Snape

jak wczoraj oglądałam Harrego Pottera Czare Ognia to w ogóle nic o tym skrzacie nie było:/

• Szyszka_11

to trzeba przeczytać ksiązkę ;) z filmów wszystko wywalają niestety

Racja, czasami mam wrażenie, że film niestety ma niewiele wspólnego z książką...

• Finding_Neverland Finding_Neverland

GINNY WEASLEY. Gdybym spodkała tę słodkopierdzącą ofiarę losu to nie wiem, co bym jej zrobiła... To najgorsza postać z HP. Nie robi nic, ale wielce ważna... Po jasną ch*lerę Rowling ją wymyśliła?! Naprawdę nie rozumiem...

• Finding_Neverland Finding_Neverland

*spotkała - z rozpędu i złości zamieniłam literki ;)

Przeczytałam książkę:D !! i na serio zupełnie inna niż film:/ dzisiaj oglądałam piątą część to tak skrócone że aż głupie:/

Ja też nienawidzę GINNY i Molly Weasly także ponieważ zabiła moją ulubioną bohaterkę : Bellatriks Lestrange

wow... noto szybko ją przeczytałaś, no ale spoko. Jeśli chodzi o pomysł Rowling apropo Molly i Bellatrix - według mnie masakra. Bella zginęła z rąk pani Weasley. To jakaś parodia.

nooo:/
                    a książkę przeczytałam w wakacje w 4 albo 5 dni:D

• Ellen Page EllenPage

Książki o Potterze ja szybko czytałam, bo strasznie wciągają (jeśli się nie widziało filmu0

• Emily_Wendy Emily_Wendy

No fakt...Ale podobało mi się jak się pani Weasley wkurzyła xDD
                    A co do tego kogo nie lubie to Percy'iego nie lubię...
                    I jakoś Ginny ale to nie że nienawidzę tylko mi jakoś nie pasi.

Ach, no jak Molly się wkurzyła to brecht xD Się tak brechtałam, że przestać nie mogłam aż się babcia wkurzyła xD

• kamilx98 kamilx98

ja tam lubie harrego jest fajny i jest skromny i i nie łasi się jak etn pojebany malfoy Harry jest fajny ale mu odbija

• Przemysio Przemysio
                          ocena: 7

Ja też nie przepadam za Ginny od początku(to znaczy od drugiej części bo w "Kamieniu Filozoficznym"była tylko w jednej scenie).W"Komnacie"jeszcze jakoś ją zniosłem, ale w pozostałych częściach...

Cho też nie lubię.Nawet bardziej niż Ginny.

• Wampiratka Wampiratka
                            ocena: 3

A ja dołączam się do paru osób na początku, które nie lubią Harrego:) Też go nie znoszę! Książki Rowling są cudowne, ale sam główny bohater... Wrrr...

• AllyCraig AllyCraig

Ja nie lubię Ginny (po prostu mnie denerwuje), Cho (sierotka, co nie umie się pozbierać, tylko żyje przeszłością, wrrr) i Ron mnie jeszcze wkurzał. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że Ron chciałby być cały czas naj :P Aż się niedobrze robi...

• jesionmarta jesionmarta

Mnie tez Ron wkurza ;). Zawsze chce byc najlepszy. Najbardziej to chyba nie lubie Lockharta...strasznie irytujacy :P

• Ellen Page EllenPage

To Ron odszedł w 7 części, a jak by jeszcze tego było mało to nauczył się mowy wężów (przesada jak zwykły gość, który nie ma nic wspólnego z rodem sliterina ma nagle się nauczyć mowy wężów?!?!?!?!?!?). I to prawda, że zawsze chce być naj.

• metalzul86

Nie nauczył się mowy wężów czy tam węży, tylko dwóch słów z tej że mowy. Ale zgodzę się że to było kiepskie posunięcie ze strony autorki, takie pójście na łatwiznę.

• Goras96

Ludzie... czytaliście książkę? On się jej nie nauczył, on jakby dostał ten dar od Voldemorta gdy ten rzucił na niego mordercze zaklęcie...

• Ellen Page EllenPage

ty mówisz o Harrym, a ja o Ronie, czytałam książkę i się nie ośmieszaj, bo jak czytałeś to niedokladnie

• elcia3 elcia3
              ocena: 10

no co ty? Ginny to moja ulubiona postać i tym bardziej kiedy wpieprzyli w film panne Wright to myślałam, że się załamię. W książce Ginny była silna, odważna trochę taka przekorna a w filmie zrobili z niej ofiarę losu.

• Felixis

Ron zawsze chciał być najlepszy prawdopodobnie z tego powodu, że nigdy takowym nie był. Od początku był spychany na dalszy plan, najpierw dorastając w cieniu starszych braci, którym nie potrafił dotrzymać kroku, a następnie przyjaźniąc się z Harrym Potterem, który od najmłodszych lat był okryty sławą i umiejętnościami. Nie możemy też zapominać, że nie należał do najbogatszej rodziny, musiał chodzić w znoszonych szatach swojego rodzeństwa, więc jego pragnienia w jakiś sposób mogą zostać usprawiedliwione.

Ja najbardziej nie przepadam za postacią Draco Malfoya oraz Ginny Weasley.
    Draco Malfoy to dla mnie typowy tchórz, ubliżający wszystkim dookoła, dla którego czysta krew i pieniądze to najważniejsze wartości w życiu. Gardzi każdym, kto nie jest w stanie mu dorównać, przekraczając wszelkie granice chamstwa.
    Ginny Weasley nie darzę sympatią, gdyż odkąd wyrosła na młodą Mary Sue, często gardzi ludźmi, w jej mniemaniu gorszymi od niej oraz wykorzystuje uczucia swoich chłopaków, którymi zwyczajnie się bawi. Ponadto zawsze jest zapatrzona w Harry'ego, jakby był ósmym cudem świata.

• adrian1506 adrian1506
    ocena: 10

Rona

• monsieur_dawid

Ginny Wesley
      w ogole nie wiem po co Rowling wymyslila te postac, taka wioskowa dziewczynka, na dodatek brzydka jak noc, typowa angielska uroda, stara sie byc zabawna ale jej slabo wychodzi
      a to,ze Harry sie z nia ozenil i zrobil z nia dzieci to juz w ogole masakra
      pewno musial to robic po ciemku z duza iloscia whisky we krwi....
      a feee.....

• Ewela Ewela

O matko...Może w filmie Ginny faktycznie jest dość mdła (nie chodzi mi o urodę), ale książkowa Ginny to bardzo charyzmatyczna postać, taka druga Molly z charakterkiem:)

• Ewela Ewela

Osobiście nie cierpię: Pitera Pettigrew, Meropy Gaunt (choć też jej współczuję), Marvolo Gaunta, wkurza mnie Lavender Brown i waham się czy do tej listy nie dodać Dolores Umbridge (okropna baba).

• znajocywszysko12 znajocywszysko12

giny naj naj gorsza

• Vickynella Vickynella

James Potter!
      Ginny, Lily i Harry też, ale niektóre rzeczy mogłabym im jeszcze wybaczyć. ;)

• shika9 shika9

James Potter
        Nie rozumiem, dlaczego Lily za niego wyszła, skoro w szkole działał jej na nerwy.. Mogła wybrać Sevka, odciągnąć go od złego towarzystwa i żyli by długo i szczęśliwie, a Harrego wcale by nie było na świecie ;D
        Ginny - z tego samego powodu, co wy ^^
        Ron - bo zabrał Harremu Hermionę... :P

• Ellen Page EllenPage

może lilly wyszła za Jamesa z zemsty, że nazwał ją szlamą

• Vickynella Vickynella

Heh, podoba mi się ta teoria ;D

• RoderickUsher RoderickUsher

haha chyba lepsze było by pytanie kogo lubię. Mniej do wymieniania. Pewnie musiałbym powiedzieć Lupin... Lupin z trzeciej części to zn. Odnosi się do książki jak i do filmu.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: