mis13 mis13

Ale o filmie nie mogę powiedzieć. Filmowa część najgorsza.

• stokrotka251 stokrotka251
    ocena: 10

Dużo jest pominiętych ciekawych wspomnień o Voldemorcie a mógłby ten film być świetny.....

• mis13 mis13

no, właśnie, gdzieś czytałam, ze nakręcili też scenę, w której 18 letni Tom Riddle tworzy horkruksa z Czarki
      Helgi Hufflepuf, ale oczywiście Yates (albo jakiś inny producent, nie jestem pewna), musiał tę scenę usunąć, aby zostawić te głupie i w ogóle niepotrzebne sceny z pożarem w Norze i zawiązywaniem bucika Harrego przez Ginny.

• mis13 mis13

noo ale daję temu filmowi 10/10 bo to w końcu Harry, najlepsza seria w moim życiu

• _Lol_

Zgadzam się książka Książę.. to moja ulubiona z całej serii niestety film nie ;/

• stokrotka251 stokrotka251
          ocena: 10

No zgadzam się z Tobą mis13 ja też dałam 10/10 bo to Harry :) :)

• kubanogaj kubanogaj
        ocena: 6

Pod tym względem film kompletnie leży - cały ten wątek Harry-Ginny miałby sens, gdyby zrobili go jak w książce, z Quidditchem i tak dalej.
        A co do scen dodatkowych - faktycznie w obsadzie jest aktor, który grał 18-letniego Toma Riddle'a.
        I najprawdopodobniej w tym roku wyjdą meg rozszerzone edycje reżyserskie wszystkich części - trwające po 4 godziny każda, czy jakoś tak :)

• igrek3_2 igrek3_2
          ocena: 8

a skąd ten news o 4 godzinnych wersjach? Masz jakiegoś linka?

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: