Debesciak Debesciak
ocena: 9

Bardzo proszę o tytuły! thx:) za krótki

• FritzTheCat FritzTheCat
    ocena: 10

może Gandahar, no na pewno grzeczniejszy i kreska prostsza. Ale klimat podobny.

• Points Points

Widze fana Fritza:) Masz rację. Znasz coś jeszcze w tym klimacie? Z nowszych animacji niezła jest "Mary and Max" pozdro

• batii20 batii20
        ocena: 10

"Starchaser: The Legend of Orin" koniecznie!!!

• luow

Sporo oglądam anime, więc jeżeli lubicie to:
          -Nausicaä z Doliny Wiatru
          -Green Legend Ran
          -Iria Zeiram (6 odc.)
          -Battle Angel Alita
          Mniej więcej podobne klimatem. Szczególnie Nausicaä jakoś kojarzy mi się z Gandaharem.

• Debesciak Debesciak

Dzieki wszystkim za podpowiedzi. Gandahar ogladalem i tez bardzo lubie, a reszcie z pewnością sie przyjrzę. W ogole zauwazylem, ze wiele osob poleca Dzika Planete tego samego rezysera, Pozdro

• karuzo_3 karuzo_3
              ocena: 7

prawda jest taka, że niestety nic aż tak fajnego już nie znajdziesz:) jeśli jeszcze nie widziałeś sprobój 'spicy city' (ale nie jest to do końca fantasy) i w ogóle czegokolwiek od Ralpha Bakshi - są rzeczy lepsze i gorsze ale jakby nie patrzeć to pionier animacji dla dorosłych; ktoś wyżej wspomniał kota Fritza - Robert Crumb oczywiście też się łapie ale to chyba tyle jeśli nie bierzemy pod uwage anime:) wszyscy oczywiście czekają na remake Finchera, który już w 2012 zmiecie wszystko z powierzchni ziemi:] dużo łatwiej o komiksy w podobnym klimacie o ile cie to ciekawi.

• roots_reggae roots_reggae

http://www.filmweb.pl/serial/Thundarr+the+Barbarian-1980-232...

• Siguror Siguror

Właśnie obejrzałem Heavy Metal; zabierałem się do niego przez 3 miesiące. Po obejrzeniu... szok - bardzo mi się spodobał. A właśnie, przechodząc do sedna; w trakcie oglądania od razu przypomniał mi się jeden film, którego prawdopodobnie szukasz, również gorąco go polecam do obejrzenia, jest po prostu świetny.
    Nazywa się Memories, podaję linka http://www.filmweb.pl/film/Memorîzu-1995-34359

Jakbyście coś podobnego obczaili to dajcie znać. Pzdr

Acha, jakbyś obejrzał to z linka to daj znać jak wrażenia :-)

• 666student666 666student666
    ocena: 8

Aachi & Ssipak, ale to jest raczej przygłupie i zabawne niż brutalne, ale ma swój dość specyficzny klimat:).

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: