mk34 mk34
ocena: 4

Byłem w kinie i się zawiodłem, słabe to było.

• kibic kibic
    ocena: 8

Dlaczego tak sądzisz?

• mk34 mk34

Po prostu mi się nie podobał, fabuła przede wszystkim. Fanem Hellboya to ja na pewno nie jestem. Może film nie był jakoś totalnie słaby ale dobry też nie był.
      Idąc do kina liczyłem na to, że będę się dobrze bawił oglądając ten film. (w sumie to kolega mnie wyciągnął)
      No ale niestety...

• kibic kibic
        ocena: 8

Czyli po prostu nie podobał Ci się jako całość. Nie wczułeś się w klimat "Złotej Armii"; nie spodobała CI się ta konwencja. Jestem w stanie to zrozumieć bo film ten jest dość specyficzny i nie każdemu może się spodobać ;)

• mk34 mk34

no powiedzmy

• Jaq87 Jaq87

Mnie się film podobał mimo, że komiksy czytałem właśnie dopiero po seansie. Świetna scenografia podziemia stworów, ogólnie film bardzo dobrze mi się oglądało... poza 5 minutami końca, która była po prostu taka happy, że się niedobrze zrobiło. Nie wiem co Del Toro strzeliło do głowy.

• Mlodzik91

Rozumiem, że z tym happy to ironia. Końcówka wcale wesoła nie była. Prędzej bym powiedział że gorzka. Chyba że masz na myśli nastrój bohaterów po wszystkim. Wtedy masz rację zdecydowanie.

• Catherine567 Catherine567

Zgadzam się z Młodzikiem

• Gernisavien Gernisavien
        ocena: 9

Generalnie Twój sposób wyjaśnienia jak i sens argumentów powalił mnie na łopatki :)
        "Film był słaby, myślałem że będzie lepszy ale był słaby, może nie był totalnie słaby, ale zawsze..." LOL!

• masti92 masti92

A wedlug mnie przeciwnie, calkiem porzadny film, zdecydowanie lepszy od jedynki.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: