Nie, nie jest to arcydzieło, ale przecież, w przeciwieństwie do innych tzw. "produkcji" Disney Channel, "HSM" trzyma jeszcze poziom. Można w nim na przykład zaobserwować zjawisko zwane fabułą, którego taka "Hannah Montana" zwyczajnie nie posiada. Piosenki są naprawdę niezłe, bez rockowego wycia o niczym, a układy taneczne wywołują u mnie, gabarytów i zgrabności słonia, nieskrywaną zazdrość. Tak, oglądałam ten film jeszcze wczoraj. I to z przyjemnością. I co? Wyzwiecie mnie od pokemonów, galerianek, 10-latków i upośledzonych umysłowo? Bo ośmieliłam się polubić film, który waszym zdaniem jest do dupy? Przecież nikt nie zmusza fanów mocnego kina akcji i horrorów do oglądania musicalowych produkcji, nieprawdaż? Ja na przykład nie oglądam horrorów, bo najzwyczajniej w świecie mam za słabą psychikę i nie lubię brutalnych mordów i wymyślnych tortur, ale to nie znaczy, że zamierzam zaniżać ocenę przedstawicielom tegoż gatunku. Pozostawiam horrory z błogosławieństwem ich fanom, a sama biorę się za to, co naprawdę lubię, czyli do przewidywalnych romansideł i filmów tanecznych. I wszystko ładnie, pięknie i tęczowo. Ode mnie 7/10, bo czasem potrzebuję po prostu takiego słodkiego, przewidywalnego, rozśpiewanego oderwania od rzeczywistości. Gra aktorska nie powala, ale chętnie wymieniłabym parę tak zwanych "aktorek" młodego pokolenia na jedną Vanessę Hudgens. Ona przynajmniej ma twarz, na którą da się patrzeć i nie gra równie sztucznie, jak ci w "Trudnych Sprawach".
- baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
za 5 dni (Polska)
odcinek: s8e23 -
Gra o tron
pojutrze (USA)
odcinek: s2e10
-
- społecznośćrecenzje użytkowników
-
Prosta historia