Mychaaa Mychaaa
ocena: 10

Film jest cudowną podróżą w świat marzeń , przyjaźni i jak się okazuje później miłości. Arcydzieło! Rewelacja! Jeden z najlepszych filmów jakie widziałam! Bardzo wysoki poziom gry aktorskiej oraz rewelacyjna Vanessa. Ona to ma talent...

• MrsMarton MrsMarton

Aż nawet nie chce mi się to komentować tylko przykro mi sie robi jak patrze na to....

• użytkownik usunięty

Arcydzieło! Rewelacja!...PROWOKACJA

• użytkownik usunięty

Czy wy nie dostrzegacie ironii w tej wypowiedzi?

• użytkownik usunięty

To raczej nie była ironia...

http://www.filmweb.pl/user/Mychaaa/films

• Lilly_ Lilly_
        ocena: 5

Pewnie laska chodzi do podstawówki wiec sie nie dziwie. Ja jak HSM sie pojawiło chodziłam chyba do 6 klasy i tez miałam taka opinie na ten temat tego filmu,wszystkich aktorów i kochałam filmy Disneya.

• użytkownik usunięty

Same oceny mówią za siebie. Dziewczyna oceniła jedynie produkcje Disneya, a jej wypowiedzi to czysty sarkazm: "Arcydzieło", "Rewelacyjna Vanessa", "Bardzo wysoki poziom gry aktorskiej"? Nie rozumiem dlaczego tylu ludzi się na nie nabiera.

• aaa237 aaa237

no bo dziewczyna mówi prawdę ten film to arcydzieło z rewelacyjną rolą Vanessy za którą powinna otrzymać złotą palmę na festiwalu w Cannes

• Marik1234 Marik1234

Ona tak mówi bo się narajała.

• angel100 angel100

ona nie mówi tego z sarkazmem popatrz się na jej profil

• trampkijezusa27 trampkijezusa27

Nie dostrzegamy ironii ;)

• darek93 darek93

kicz!!!!!!!!! tylko tyle.

• Marelciaaa Marelciaaa

Justin Bieber: Never Say Never 10/10
      Padłam xD

• K_i_N_g_A_88 K_i_N_g_A_88

Ja też!!!!!

• angel100 angel100

ja też,masakra :D

• użytkownik usunięty

hahahahhahhahahahahahahhahahahhaahahhhahahahahahahahahahahah ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahhahahahhahahahahhaha hahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahaha!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• K_i_N_g_A_88 K_i_N_g_A_88

Dla mnie to już nawet nie jest śmieszne, szkoda mi tych odmużdżonych dzieci:(

• Roxana97 Roxana97

W swoim krótkim życiu niewiele filmów widziałaś więc nie ubolewam nad tym że nazywasz ten wyrób filmopodobny do arcydzieła 2 lata temu to też był mój ulubiony film a zac efron symbolem seksu .... dobrze że mam to już za sobą

• angel100 angel100

zgadzam się z Marellcia :D wgl po co ty filmweb załorzyłaś ??komentujesz tylko filmy typu hsm i camp rock?
      oglądnij sobie prawdziwe filmy np. tima burtona ;D

• Marik1234 Marik1234

Ty moherowa pacynko won do Torunia. A ja myślę jak zniszczyć polską filię Disney Channel. Bo poza Fineaszem i Ferbem tylko i jedynie moherowe ścierwa dla tych z Torunia.

• smerfetka smerfetka

o kurde, ale mi humor poprawiłaś xD

• Marik1234 Marik1234

Dobrze że TV Trwam nie dostało koncesji na Multiplex bo by fala pokemonów i moherów zalałaby nasz kraj.

• kubixer11

Tak jasne 20 oskarów dla tego złota malina to za dużo

• Jacob Voorhees JacobVoorhees
    ocena: 3

Dla mnie to była nie cudowan podróż w świat koszmarów.
    Film potworny, jedynie brat Sharpay daje radę.

• Jacob Voorhees JacobVoorhees
    ocena: 3

A i cudem oraz arcydziełem są Mechaniczna Pomarańcza, Gwiezdne Wojny, Władca Pierścieni, oraz Ojciec Chrzestny (którego nie widziałem, ale tego pragne, sugeruje sie jego średnia.)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: