karcia92_2 karcia92_2
ocena: 3

Beznadziejnie nudny. Do tego stopnia, że nie mogłam się doczekać kiedy się skończy! Nie wyłączyłam tylko dlatego, że nie lubię pozostawiać zaczętych i nieoglądniętych filmów. Dawno nie oglądałam tak nudnego! Na prawdę nie wiem, co urzekło niektórych z was, którzy pisali tak pochlebne komentarze, bo mi się dosłownie nic nie podobało.

• Wujek_Sylwek
    ocena: 9

To proste co nas urzekło: metahumor filmowy. To jest film na temat robienia filmów z dodatkowym elementem komedii obyczajowej opartej na konfrontacji stylów życia Hollywood i małego prowincjonalnego miasteczka.

Ten film jest przeładowany dowcipami, można by zrobić całkiem niezły egzamin z filmoznawstwa dla kogoś, kto pierwszy raz widzi ten film i miałby zaznaczyć i wytłumaczyć jak najwięcej dowcipów.

Spróbuj obejrzeć polski film Fenomen. Jeśli wyda Ci się tak samo nudny to po prostu nie jesteś naprawdę zainteresowana sztuką filmową.

• Wujek_Sylwek
    ocena: 9

Spróbuję chociaż częściowo wytłumaczyć jeden ukryty dowcip: w tym bistro dwu farmerów czyta tygodnik Variety i ze zrozumieniem dyskutuje rankingi dochodów regularnie w nim umieszczane. To jest profesjonalne czasopismo przemysłu rozrywkowego, które normalnie nie jest kolportowane poza ośrodkami przemysłu rozrywkowego.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: