on juz poprostu dorosl i nie rozumie, czy jak to bylo w filmie? dokladnie nie pamietam bo dawno temu ogladalam, ale tekst byl powtarzany duzo razy.. :)
/topic/1739065/reply/7335817/edit/forum/reply/7335817/canEditw odpowiedzi na post:idiotka_3
a moze dlatego? (tekst znaleziony w jakims starym numerze Action Maga)
"Witaj Przyjacielu!
Jak Ci minął dzień? Spotkało Cię coś wyjątkowego? Mnie spotkało coś naprawdę pięknego - Byłam w Nibylandii! Co mówisz? Nie ma czegoś takiego jak Nibylandia? Ależ jest, zapewniam Cię. Ja tym dzisiaj byłam! Nie wierzysz? Dlaczego? Aha... dorosłeś... I co z tego??? Myślisz, że jak dorosłeś to marzenia zniknęły? Uważasz, że istnieje tylko to, co widzisz wokół siebie? Nie ma nic poza tym? Przecież jest Nibylandia – Ja tam dzisiaj byłam! Znowu się śmiejesz? Przestań się wreszcie oszukiwać! Przecież doskonale wiesz o Nibylandii. Ty też ją kiedyś odwiedziłeś! Nauczyłeś się latać! Tak jak ja! Zapomniałeś już jak się lata? Pomyśl o czymś przyjemnym! Mówisz, że to tylko dla dzieci? Hahahahahahahaha Latać może każdy Bez względu na wiek. Trzeba tylko uwierzyć! Uwierzyć w „niemożliwe” To dzieci mają ten dar? Potrafią głęboko i bardzo mocno wierzyć? Ty też to potrafisz! Tylko zapomniałeś Przypomnij sobie jak się lata... Pomyśl o czymś przyjemnym! ... ... Chcesz się już żegnać? Nie, nie będziemy się żegnać „Jak ktoś się żegna, to znaczy, że odejdzie i zapomni na zawsze” Nie będziemy się żegnać.. ... ... Pamiętaj: NAJWAŻNIEJSZE JEST LATANIE!"
/topic/1739065/reply/7335849/edit/forum/reply/7335849/canEditw odpowiedzi na post:Rob_Rock