Tinkerka Tinkerka

Nie zauważyliście? Zbyt wymyślony a poza tym jak on mógł zapomnieć kim był? No sorry!
Za bardzo widać komputerowo zrobione sceny...mamy 21 wiek! Jest niedopracowany xd
I opowiada o wszystkim ale o niczym... A Dzwonek?! Brzydka i wg nie przypomina postaci którą powinna przypominać :/ Do tego mówi ludzkim głosem! To ciekawe... niby skąd potrafi mówić normalnie? I jak ona lata?! Z tymi wielkimi skrzydłami?!

Z drugiej strony jest nawet zabawny i nie nudzi xd Nareszcie Hak nie jest jedyną ofiarą losu :) Tylko tych chłopców coś się nazbierało :D A to dziwne bo wszystkich wtedy zabrała ze sb Wendy :P

• daddys_girl daddys_girl
    ocena: 8

... nie wiem czy ten komentarz jest swego rodzaju 'podpuchą' czy naprawdę tak myślisz.
    1) 21 wiek zaczął się w 2001 roku, ten film jest z 1991. jego, jak Ty to nazywasz, 'niedopracowanie' wynika z technologii jaka wtedy dysponowano. na przyszłość radze sie zapoznać z tematem zanim zaczniesz cokolwiek opisywać
    2) co do Dzwoneczka, nie określiłabym Julię Roberts jako "brzydką". podobno o gustach się nie dyskutuje, ale czemu wróżka nie mogłaby mówić ludzkim głosem? nie zauważyłaś, ze to jest inne ujęcie Piotrusia Pana? zupełnie inny pogląd?; jak ona lata z tymi wielkimi skrzydłami? cóż, wydaje mi się, ze im większe tym się lepiej lata, choć ekspertem nie jestem + istnieje też coś takiego jak wyobraźnia ;]
    3) co do tego czy Piotruś mógł zapomnieć kim był - istnieje coś takiego jak wyparcie wspomnień a jeśli wmawiano mu, a wmawiała mu to też Wendy, czyli osoba zaufana, to jej wierzył i zapominał o tym co się działo
    4) jeśli dobrze pamiętam, to każdy chłopiec, którego niania była nieostrożna i wypadał z wózka zostawał zabierany do Nibylandii - nawet bez Piotrusia mogło się to odbywać, przecież najważniejszy w tym wszystkim był Dzwoneczek

• Tinkerka Tinkerka

No ta Julia Roberts nie jest brzydka ale nie pasuje do tej roli. Jako Dzwoneczek jest blee :)
      Co do innego ujęcia no ok ale jednak to tak jakby taka kontunuacja jego życia. Więc jakieś podobieństwa powinny być...
      A tu wróżka po kilku latach przestała dryndać i mówić się nauczyła :) Co do skrzydeł...chodziło że takie strasznie krótkie:D
      Wg nie umiem jednoznacznie ocenić tego filmu...Niby nawet fajny ale...no kurde...kobieta zmienną jest :)
      Chyba musze obejrzeć jeszcze raz bo przecież trzeba się przyjrzeć xd
      Pozostańmy przy tym że

• Luklaser Luklaser
    ocena: 7

Niedopracowany, ale OK? Ciekawe, masz podobną opinię, co Nostalgia Critic, który zrecenzował ten film.
    http://www.youtube.com/watch?v=fDES_Xg3wM4

• Tinkerka Tinkerka

Emmm? Czy ja pisałam że nie lubie tego filmu?!
      Chodziło mi o to że jest PO PROSTU niedopracowany i troche sie nie skleja no i postać Dzwonka sie za bardzo różni....
      A było coś o tym że go nie lubie? Se przeczytaj jeszcze raz ostatnie dwa zdania z pierwszej wypowiedzi
      Gdybym nie lubiła to nie zawracałabym sb gitary bo po co?

Na filmy które mi sie nie podobają po prostu nie wchodze! Niby jaki miałoby to sens?
      Oceniam same lubiane ulub i chociaż troszeczkę lubiane i lepiej nie przesyłaj mi więcej takich linków

• Luklaser Luklaser
        ocena: 7

Emmm? A czy ja pisałem że nie lubisz tego filmu?!
        Zwróciłem tylko uwagę, że masz taką samą opinię, co pewien gostek z internetu - on też LUBI ten film, ale uważa że jest niedopracowany i nawet tak jak ty wspomniał o postaci dzwoneczka. A było coś o tym, że ty go nie lubisz, albo, że ten koleś go nie lubi? A do otwierania, czy lubienia tego linku cię wcale nie zmuszam, tylko skąd to oburzenie?

• Tinkerka Tinkerka

Emmm...sorry długo mnie nie było
          Na to wyglądało a co do kolesia...na nim sie raczej nie skupiałam
          Co do niedopracowania,daddys_girl mi już naświetliła
          Co do linku to.... normalne że się go otwiera (chyba)
          Co do opinii gościa...jak ma podobną to fajnie,ale niech sb ma...

• szibi
    ocena: 10

halo, ten film byl krecony 20 lat temu! a kto niby nie wyglada tak jak powinniem wygladac? chyba za duzo sie naogladalas kreskowek o Piotrusiu..

• Tinkerka Tinkerka

sory spóźniłaś sie. a kto nie wygląda jak powinien wyglądać? Dzwonek! Mogliby zachować jakiekolwiek tradycyjne podobieństwo.
      I tak jakby kreskówek z nim nie oglądam

• szibi

tradycyjne podobienstwo niby z czym???

• szibi

a, i z czym sie spoznilam?;>

• szibi

A! i polataj sobie troszeczke, bo chyba juz za bardzo doroslas ;-)

• Tinkerka Tinkerka

czekaj...nick kopiuję....:)...."daddys_girl" mi już naświetliła xd
          Nie dorosłam,ze mnie jeszcze taki dzieciak.... mały rozwydrzony bachorek.... polatałabym tylko daj mi pyłek ;)
          a tradycyjne podobieństwa...chodzi mi że jeśli jakiś film jest oparty choć troszeczkę na książce(a ten jeee) to postacie powinny być jednak zbliżone do opisanych w tej książce...a tu wszystko ok tylko Wróżka...zepsuli fajną wróżkę:D wszystko inne było świetne>333 lepsza wersja z dzwoniącym Dzwonkiem:)) Np.w "Peter Pan 2003" Dzwoneczka zrobili fantastycznie... i strój i ogółem super xd Tak serialnie wróżka wróżkowato wyglądała :D

A teraz to wszystko czytaj :D

• szibi

heh, dalam rade, przeczytalm. a o ksiazke Ci chodzi, ksiazki to niestety nie czytalam, trzeba wiec nadrobic, ale film mi sie bardzo podobal. moze i masz racje z ta wrozka, troche za stara byla ;) ale jak na film nakrecony 20 lat temu to jest calkiem dobrze :)

• Tinkerka Tinkerka

He a tak pasuje wypożyczyć książkę "Piotrusia Pana" mając 15 lat?:) (chodzi o mnie:D)
              No poza wróżką film był niezły i nawet zabawny xd Reżyser miał świetny pomysł z tym filmem przyznaję :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: