Rago202 Rago202

Obydwa filmy były extra. Dużo akcji i przemocy, to się lubi. Tyle tylko że w Hulk vs Wolverine pojedynek nie został do końca. Przy pierwszym starciu Hulk nokałtuje Wolverine`a (można powiedzieć że wygrywa pierwszą rundę) jednak po chwili walka toczy się dalej i zostaje przerwana gdy pojawiają się wrogowie. Pod koniec filmu walka rozpoczyna się od nowa jednak jednak w tym momencie film się kończy i pojedynek pozostaje nie rozstrzygnięty (w odróżnieniu od Hulk vs Thor, Hulk wygrał tam praktycznie dwa razy pod rząd) Ja jednak mam pewną chipotezę. Po napisach jest dodatkowa zabawna scena w której Deathpool wygrzebóje się z ruin zniszczonej bazy i głośno raduje że przeżył. W tym momęcie Hulk ląduje na nim (miażdżąc go) i sprężając się skacze gdzieś w siną dal. Można z tego wywnioskować że najprawdopodobniej Hulk powtórnie znokałtował Wolverine`a i uznał że czas się z tego miejsca wynieść. Jak dla mnie to było extra i chciałbym żeby zrobili tego więcej. Najchętniej bym zobaczył Hulk vs Blade i vs Spider-man. No, jakby coś to ja zawsze kibicuje Hulkowi

• chemicznie_czysta_biel chemicznie_czysta_biel
    ocena: 8

Po pierwsze, scena po napisach może równie dobrze być po eksplozji tej wojskowej bazy, przed tym jak Hulk skoczy do Wolverina i Creeda.

Po drugie, Hulk vs Blade nie na sensu ponieważ ten za cel obrał sobie wampiry i demony. Poza tym, nie ma to logicznego uwarunkowania w Uniwersum Marvela, ponieważ nigdy nie powstał taki komiks*. Natomiast Wolverine pierwszy raz w ogóle pojawił się właśnie w komiksie z Hulkiem. Był też komiks z Hulkiem i Thorem i wydaje mi się, że rozumiesz do czego zmierzam...

*Chyba, że któryś z serii "What If...?", ale to były historie, które sugerowałyby co by było gdyby. Nerdowie komiksu lubią sprzeczać się który bohater by z którym wygrał.

PS.
    Nie pisz hipokryzja przez "ch".

• Rago202 Rago202

Z tym pierwszym to dość marna teoria. Bo w scenie w której Hulk wyskakuje ze zniszczonej bazy wyraźnie widać że ciągle unosi się nad nią chmura dymu. Natomiast w scenie w której Deathpool wygrzebuje się z gruzów widać wyraźnie że cały dym i kórz zdążył już opaść.

• Brynio79 Brynio79
    ocena: 9

No cóż, Hulk jest najsilniejszą postacią świata Marvela. Jego siła nie ma granic, potęguje się wraz z gniewem bohatera, dodatkowo Hulk się regeneruje... Wolverine jest bez szans w walce z zielonym. Nawet Thor, bóg Asgardu, uległ Hulkowi. Pojedynek Hulka z Supermanem, to byłoby coś...

• DesertEagle DesertEagle
      ocena: 10

Zgadzam się z Brynio79. Walka Hulka z Wolverinem trwałaby do czasu ,aż ten
      pierwszy rozwaliłby mu kości z adamentium ,które musiałoby ulec w końcu
      nieograniczonej sile Hulka.

• Barfly Barfly

Właśnie jestem ciekaw kto by zwyciężył w bezpośredniej walce, Superman czy Hulk. Wydaje mi się że odpowiednikiem Hulka w świecie DC mógł być Doomsday, który również operował podobną niszczycielską siłą i jako jedynemu udało mu się zabić (prawie) Człowieka Ze Stali. Tak więc starcie tych dwóch herosów prawdopodobnie by się skończyło tak potwornym mordobiciem że w końcu obaj by padli martwi. Choć z drugiej strony możliwości regeneracyjne Hulka dają mu większe szansę na przeżycie takiego starcia.
        Tak apropo, nie wiem czy czytaliście "Punisher vs Universum Marvela" w którym pokazano w jaki sposób wykończyć Hulka. Frank Castle przyczepił Hulkowi nadajnik GPS a potem go wytropił jako Bruce'a Bannera i zastrzelił, kiedy też leżał w jakimś śmietniku. Jak widać nie potrzeba wielkim mocy by dać sobie radę z Hulkiem.

• DesertEagle DesertEagle

Nieźle z tym zabiciem Bannera. Ja nie czytałem komiksu. Tylko ,że w Planet
          Hulk Bannera nie ma ;)

• camiru_kun camiru_kun

Wyszedł kiedyś komiks DC VS Marvel. Super-Man pokonał Hulka. Zaś Wolverine wygrał z Lobo.

Zaś jeśli chodzi o pojedynki Hulka i Wolverin'a - spotykali się wielokrotnie na upitej ziemi. Logan wielokrotnie był wyznaczany jako osoba która ma zabić "Sałatę". Zaś jako Death, wysłannik Apokalipsy, pokonał Banera i tylko opanowanie Rosomaka ocaliło życie największego siłacza Marvela.

Z razie czego służę informacją :)

• czuczulka czuczulka

Niemożliwe bo superman jest z innej produkcji a hulk z innej (marvel)

Wow, mamy tu laika jakich mało. Wiesz, mieszanie Uniwersów w kilku odcinkowych seriach wydawniczych to nic nowego. Na przykład: Punisher Batman, Spider-Man Batman, Batman Lobo i wiele wiele innych, których nie ma potrzeby już przytaczać.

Uwielbiam jak ludzie po obejrzeniu kilku filmów z aktorami, uważają, że znają się na Uniwersach Marvela i DC. Jak nie jesteś komiksowym nerdem to nie udawaj, że nim jesteś. Sam się za takiego nie uważam, ale przynajmniej podpieram swoją wiedzę fanowskimi stronami.

• czuczulka czuczulka

ty jesteś laikiem i ja nie udaję , że się znam nie wiadomo jak bo się prawie nie znam na Uniwersum Marvela.

• czuczulka czuczulka

ty jesteś laikiem , a ja nie udaję niesamowitego fana , bo nim nie jestem.

• LxDead LxDead

eeee hulk nie jest najsilniejszą postacią w universum marvela.... siła to nie wszystko(przynajmniej ta fizyczna). przykład choćby 2 silniejszych istot?
      Pheonix i Sentry(który już uznawany jest za najsilniejszego mutanta na ziemi chociaż nie wszystkie jego zdolności się w pełni rozwinęły.)

• czuczulka czuczulka

Nie wiadomo kto wygrał walkę bo zakańcza się to tak ,że hulk i wolverine skaczą na siebie.

• Czarekk6 Czarekk6

Jescze bardzo silny jest siver surfer.Podejrzewam że jest silniejszy od Hulka.Jescze silniejszy jest chyba Galactuc.

O matko, przestańcie powoływać się na seriale z lat 90!!!

• gohan263 gohan263

wg mnie piękne jest to tak jak w dc comics... batman chociaż nie ma mocy super mocy to i tak jest w stanie pokonać każdego i tak samo z daredevilem czy punisherem... ale jeśłi chcecie to najsielniejsi są the sentry, ghost rider, silver surfer, peneace, nova, hmm, może jeszcze jean grey jako phoenix... abomination red hulk czyli rulk xD

• Brutal Brutal

Sorry ale Wolverine nie miałby najmniejszych szans na pokonanie Hulka ^_^
          Jedynie Superman i może kilku innych co bardziej egzotycznych superduperbohaterów ale tak poza tym to nie ma na niego mocnych :D

• losiu133 losiu133

W Planet Hulk ( komiks), zielony tak zlał silver surfera że az mi go bylo żal....

• dragoonkiler dragoonkiler

Przecież w pierwszym starciu wygrał wolverine tylko przeszkodzili im źli :)

• czuczulka czuczulka

aha no tak , już dawno to oglądałem :D

• Rogalik144 Rogalik144

po mojemu to koniec wszystko wyjasnil ze ani Hulk nie wykonczy Logana (chociaz to bardziej prawdopodobne) ani logan Hulka poniewaz ich napieprzanka moze nie miec konca

• statnik statnik

wedlug mnie wolverine by wygral, gbydyb deadpool i reszta im w walce nie przeszkodzili

• oicyp oicyp

głupoty przeogromne ! Hulk nie zabija a Logana powstrzymać tylko tak się da a z drugiej strony Dr Baner w swojej zielonej postaci jest nie zniszczalny

• statnik statnik

jak obejrzales hulk vs thro jak hulk nie mial kontorli to go sie nie da pokonac, no chyba zze moloch albo X

• oicyp oicyp

Odsyłam raczej do World War Hulk - nikt nie dał mu rady

• statnik statnik

w avengers w sumie na koncu zrobil demole

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: