Obydwa filmy były extra. Dużo akcji i przemocy, to się lubi. Tyle tylko że w Hulk vs Wolverine pojedynek nie został do końca. Przy pierwszym starciu Hulk nokałtuje Wolverine`a (można powiedzieć że wygrywa pierwszą rundę) jednak po chwili walka toczy się dalej i zostaje przerwana gdy pojawiają się wrogowie. Pod koniec filmu walka rozpoczyna się od nowa jednak jednak w tym momencie film się kończy i pojedynek pozostaje nie rozstrzygnięty (w odróżnieniu od Hulk vs Thor, Hulk wygrał tam praktycznie dwa razy pod rząd) Ja jednak mam pewną chipotezę. Po napisach jest dodatkowa zabawna scena w której Deathpool wygrzebóje się z ruin zniszczonej bazy i głośno raduje że przeżył. W tym momęcie Hulk ląduje na nim (miażdżąc go) i sprężając się skacze gdzieś w siną dal. Można z tego wywnioskować że najprawdopodobniej Hulk powtórnie znokałtował Wolverine`a i uznał że czas się z tego miejsca wynieść. Jak dla mnie to było extra i chciałbym żeby zrobili tego więcej. Najchętniej bym zobaczył Hulk vs Blade i vs Spider-man. No, jakby coś to ja zawsze kibicuje Hulkowi
- baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
za 5 dni (Polska)
odcinek: s8e23 -
Gra o tron
pojutrze (USA)
odcinek: s2e10
-
- filmweb.tvPolecane
- nasze produkcje
2:57 odtwórz wideo W kręgu zła