czarrrna_bila czarrrna_bila

Wiecie może, czy ten film jest gdzieś w internecie z napisami, bo nie mogę znaleźć. Pozdrawiam :)

• _mosquito_ _mosquito_
    ocena: 8

Na chomiku, rapidzie znajdziesz z napisami pl itp.. Trzeba ściągnąć na dysk. Obejrzeć. I najlepiej usunąć w ciągu 24 godzin z dysku, żeby nie złamać prawa ;p Nigdzie online z napisami nie widziałem. Mam namyśli takie coś, że odpalasz i oglądasz. Były, ale bez napisów, bez dubbingu, bez lektora, czyli tylko w oryginale. Film polecam, bo jest warty uwagi, trzyma poziom a kilka scen jest warte obejrzenia nawet bez oglądania całego filmu. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem, Może ktoś pomoże trochę bardziej. Pozdrawiam również.

• czarrrna_bila czarrrna_bila

Dzieki Ci bardzo, też właśnie dużo dobrego słyszałam o tym filmie dlatego muszę zobaczyc ;] no szkoda że go nie ma tak normalnie, może jeszcze ktoś wrzuci :D

• Ruzica_si_bila

Pozytywne recenzje na temat tego filmu wielkim są dla mnie zdziwieniem. Jedynie soundtrack był dobry, film się wlecze, nic się w nim praktycznie nie dzieje, wszystko ocieka tandetą ale tak tandetną, że już nie do przyjęcia. Nie lubię też gry aktorskiej podchodzącej pod teatralną w tego typu produkcjach. Tak, znam założenie, miało być kiczowato i glamowo. Do mnie nie przemawia.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: