adamen26 adamen26
ocena: 9

Generalnie nie lubię komedii romantycznych i innych ckliwych produkcji. Ale TEN film zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Czasem się ogląda produkcje, które z przyczyn bliżej nieokreślonych zrobią na nas duże wrażenie. I tak jest w moim przypadku. Nie wiem za co pochwaliłbym grę aktorską, nie odpowiedziałbym na pytanie: czy jest to wciągająca, oryginalna historia... po prostu jest dla mnie świetny. I koniec ;) ps. Kurde, Kate jest nieziemska! Po prostu kosmiczna! ;D Czasem nawet przewijam, niewinne i najzwyklejsze sceny z jej udziałem. Żeby się jej mocniej przypatrzyć ;D teraz ma 38 lat a ciało 18 latki ;p

• Squesher Squesher

Haha, mam dokładnie to samo - dałem 9/10, bo film po prostu zrobił na mnie dobre wrażenie. Oglądałem go kilka lat wstecz i do dziś go dobrze pamiętam, mam do niego niezwykły sentyment. Kate jest cudowna, w dużej mierze to dzięki niej (i jej urodzie ;p) film tak bardzo mi się spodobał. Z chęcią obejrzę go jeszcze kilka razy. Polecam! :D

• Jed_Mosley

100%! cieszę sie, że inni też odbierają tak ten film. Ten film dostarcza więcej energii i ciepła niż Elektrociepłownia Bełchatów!:)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: