pozman pozman
ocena: 1

Tandetna amatorszczyzna.

• lestek190

w porównaniu do avatar to perełka :]

• pozman pozman

Czuję złośliwość w Twojej wypowiedzi :) Jednym podoba się Avatar (za miliardy) innym Ink ( za tysiące) i bardzo to jest przyjemne, bo źle by było, gdyby wszystkim podobał się jeden lub tylko drugi film, zgoda?

• elfikwaw

rozumiem, że Kogiel mogiel jest bardziej poruszający?INK to historia na miare naszych czasów, nie sądzisz? Trzeba ruszyć wyobraźnie i popłynąć

• pozman pozman

A to płyń...z wyobraźnią lub samotnie :) Kogel mogel to kawał dobrej obyczajowej komedii. No. Pozdrawiam.

• elfikwaw

jeśli ocena ma cokolwiek wyrażać to musi być porównywalna...jeśli kogiel to 10, to przykro mi ale ink nie może mieć 1...wiem, że jest duża odległość czasowa, jednak uważam, że jest zauważalna gołym okiem przepaść pomiędzy nędzą Kogiel a INK ( uwrażlwiający, a ponad to zdjęcia - patrzyłeś oczami?, groza, napięcie i zapomniane uczucie całkowitego zaksoczenia na koniec?)

Może z Ciebie poprostu normalna i sztandarowa osobowość polarna?

• pozman pozman

Chyba coś film INK mało Cię uwrażliwił, skoro masz odwagę mnie obrażać. Jeśli Ci to pomaga, to sobie pisz co uważasz. Ja oceniam tu filmy zgodnie ze swoim poczuciem wartości i wrażliwości. I na tym poprzestanę :)

• elfikwaw

Mówienie na czyiś temat na podstawie słów jakie wygłasz jest opinią nie ostakrżeniem. Dodatkowo osobowość polarna nie ma bynajmniej konotacji pejoratywnych.
            pozdrawiam

• pozman pozman

A może skup się na ocenianiu filmów? Zauważ, że ja nie poddałem krytyce Twojej opinii na temat filmu INK. Podobał Ci się, to bardzo dobrze. Osobowość polarna, to może u nastolatek się objawia, mnie raczej nie dotyczy. No przynajmniej w kwestii ocen filmów, bo po to się tu wypowiadam. Ocena filmów, a nie osób. Pomyśl, ale tak naprawdę pomyśl i uśmiechnij się, bo szkoda czasu na złość.;) Sztandarową złość ;))))))

• elfikwaw

Prawdziwa inteligencja:)

uśmiecham się zatem i oglądam następne filmy!

pozdrawiam

• pozman pozman

.

• axn1987

to chyba coś słaba ta twoja wrażliwość, skoro nie odczułeś tak ważnego i emocjonalnego problemu :)

• pozman pozman

A jaki to problem?

• _Szamal_
                ocena: 3

Chyba chodziło o to, że ojciec nie spędzał czasu z córką i żoną tylko w robocie non stop siedział w robocie, ale głowy sobie uciąć nie daje(bo sam też nie wiem, a tutaj tylko zgaduje).

Poza tematem: mi też film nie przypadł do gustu

• sjz3 sjz3
    ocena: 9

O ku*wa cóż za odwaga O_O jestem pełen podziwu BRAWO!!!!!! naprawdę dobrze że tu o tym napisałeś.

• marcin261287 marcin261287
    ocena: 5

Avatar nie wymaga myślenia podczas jego oglądania - to film dla mas. Z tym filmem jest nieco inaczej, może o to ci chodzi? W każdym bądź razie ocenianie go na 1/10, i zrównywanie go tym samym z najgorszymi gniotami pokroju Yyyyyyrek!...... uważam za grubą przesadę i brak obycia kulturalnego.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: