użytkownik usunięty

Ten film jest moim skromnym zdaniem skierowany do widowni w wieku od 7 do góra 11/12 lat a jako że mi wybiło już 18 wiosen to sposób wykonania w ogóle nieprzypadł mi do gustu. Technicznie porównałbym go do serialu "power rangers" który większośc z was miała nieszczeście oglądać na polsacie (oby jego kierownicy palili się w piekle). Humor jest słaby, efekty specjalne są.... przepraszam ale mamusia nauczyła mnie aby nie kopać leżącego więc temat efektów przemilcze. Jedynym ciekawym aspektem filmu jest dubbing a dokładnie postać gadgetmobilu który jest naprawde zabawny. I to by był chyba na tyle co chciałem napisać o tej żenującej produkcji disneya.

• konrii_2 konrii_2
    ocena: 10

te twoje skromne marne zdanie ,,jest bardzo niekonstruktywne...film nie był taki zły

• Zathar Zathar
    ocena: 8

Mię to denerwują ludzie dorośli, którzy oceniają film dla dzieci 1/10, bo są filmy skierowane dla dzieci mniejszych, większych... i tak dalej i tak dalej, a więc trzeba spojrzeć na to z szerszej perspektywy. Jeśli oglądałeś ten film w dzieciństwie i podobał ci się to oceń go ile ci się podobał w dzieciństwie, a jeśli jesteś za stary na tego typu produkcje to po co się za nie bierzesz. Jak miałem 8 lat to film mi się podobał 10/ 10, a teraz dziecinada, ale fajnie sobie przypomnieć stare czasy.

• aluzja1117

Mię? Jesteś pewny(a)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: