Two_P Two_P

Kogo najchętniej byście zobaczyli w "trójce"? Mieliśmy już Iron Mongera i Whiplasha
[niesłusznie krytykowanego moim zdaniem], kto następny? Mandarin? A może więcej, niż
jeden? Chociaż wiemy, jak to bywało [patrz: Spider-Man 3] i na dobre nie wychodziło.

• patryk250 patryk250

Ja bym chciał zobaczyć Mandaryna chodź wątpie że będzie nie wiem czemu..

• neo_angin neo_angin

Mandaryn to byłby koks ale też wątpię.

• napalonyfann

Pewnie jakiś motyw z Hulkiem bo na końcu "Incredible Hulk" on właśnie się pojawił.

• Marzycielka13 Marzycielka13

Mandaryn byłby genialny :) ale tez w to wątpie .. a szkoda...

• 4d4m3k

Mi się wydaje, że jednak będzie to Mandaryn, głównie wnioskuję to z 2 faktów:
    *reżyser chciałby Mandaryna w 3 części
    *w 1 cześci była organizacja "10 pierścieni", a Mandaryn miał 10 pierścieni. Ponadto Obadiah Stane i Raza (ten łysy i zły przywódca terrorystów) mieli pierścienie wyglądające jak pierścienie Mandaryna z "Iron Man: Armored Adventures"

Tak więc przewiduję, że to Mandaryn będzie w 3 części wrogiem Iron mana, chociaż nie jestem pewien jak będzie wyglądał, tj. czy będzie nosił zbroję jak w "Iron Man: Armored Adventures" (pierścienie Mandaryna mają być zapożyczone z tego serialu, czyli bardzo zaawansowana technologia nieznanej nam cywilizacji) czy nie.

• PIOTREKPK19

Po napisach końcowych agenci "coś" (ci co oglądali wiedza co, inni niech zobaczą) znajdują. Pewnie ta rzecz pojawi się w trójce

• tomciog18

To była "zapowiedź" Thora :). Ta sama scena była w Thorze.

• Authorius Authorius

To był tzw. Mjorling (czyt. Madżorling): Młot Thora

• KyrieAnn KyrieAnn

Jak już chcesz wypaść na bystrego to chociaż sprawdź poprawną pisownie: Mjollnir lub Mjölnir Kozaku ...

• Authorius Authorius

Wiesz co, chyba jednak przyznam ci rację. Wcześniej nie widziałem tego filmu, dopiero co go sobie nabyłem na DVD i rzeczywiście, prawidłowa nazwa tego młota Thora to Mjolnir. Także miałeś (bądź miałaś) rację, nie bede sie sprzeczał bo to i tak by do niczego nie doprowadziło i niepotrzebnie byśmy sobie nawzajem skakali sobie do gardeł ;P

• kojiro kojiro

Bystrzacha.

• RedHelmet RedHelmet

Może w 3 części wystąpi Blizzard ? :D

• ralera ralera

W następnej części super-łotrem będzie Sam Rockwell

• meofergreen

wcale nie następnym superprzestępcą prawdopodobnie bedzie The Ghost

• barry8500

Film ma mieć miejski charakter. Też obstawiałbym na jakąś pojedyńczą złą postać, a nie na kogoś takiego jak Mandaryn, który miał pełno pomagierów.

• flemeth666 flemeth666

To ponoć ostatni film z Downey Jr , więc chciałabym Mandaryna - ale reżyser ponoć zaprzeczył co do wprowadzania tej postaci , bo ponoć jest stereotypowo rasistowska.

• barry8500

Nie lubi białasów?

• flemeth666 flemeth666

Nie , bo ta postać w odczuciu reżysera ponoć urąga Azjatom... Szkoda , że do osoby Vanko nie było takich obiekcji.

• barry8500

Jak chińczycy jedzą ludzkie płody do kanapek, albo mordują sąsiadów z niższego piętra w obozie koncentracyjnym, to im to nie urąga, ale jak zrobią film o chinolu z wąsami, który chce zniszczyć świat magicznym pierścieniem to im to urągnie?

• flemeth666 flemeth666

Sama bym tego lepiej nie ujęła:) Zresztą im wolno krytykować wszystkich, ale jak im coś zarzucisz robi się wielki raban ... A Marvel chyba po prostu boi się tylko o zyski.

• barry8500

W chinach i tak wszyscy ściągną z sieci pirackie kopie bo w dżunglach ani na polach ryżowych nie ma kin i wypożyczalni dvd.

• kompotek kompotek

Popieram, ostatnio gdzieś przeczytałam wywiad z kimśtam z planu. Mówił właśnie o tym, że Tony będzie się zajmował bardziej miastem, niż sprawami "całkowicie fantastycznymi"...

Choc chętnie bym zobaczyła Mandaryna. Ale też się zastanawiam jak oni by zrobili te pierścienie. Musieli by pracowac z jakimiś mega inteligentymi urządzeniami które wybudowac umie tylko Tony Stark xD....
          Ale tak na serio. CHCĘ I MANDARYNA I ULICZNYCH BANDZIRÓW!!! Walczącym z Iron Manem ;)

• Wilku0904

fajnie jakby był Mandaryn :D , może będzie ktoś z 2 poprzednich części nie wiadomo :) mało ważne na pewno reżyser wybierze kogoś fajnego :) oby 3 część nie była ostatnią:P

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: