użytkownik usunięty

Bo sama nie wiem, bo on miał zmienne dziewczyny.

• Marzycielka13 Marzycielka13

Czytałam gdzieś że w 3 Pepper wyjdzie za Hogana... tak jak w komiksie..

• Zathar Zathar

Rumiko

• TheGoldi07

etam kogo to obchodzi tu się mają nawalać a nie bzykać , mało istotne wątki no chyba że im się urodzą małe iron many czy cóś :P , dajcie sobie spokój z tym i zajmijcie się naprawde ważną kwestią co będzie w 3 , np . jaki nowy pancerz będzie miał z kim będzie walczyć i kto z nim stanie ramie w ramie a nie jakieś pierdoły które nikogo nie interesują no chyba tylko fanów zmierzch bo oni tylko sikają ze szczęścia na widok romansidła .

• Artemisek Artemisek

Pierwsze słyszę, bo akurat wątek tonny'ego i pepper prowadzony w pierwszej części był o wiele ciekawszy, niż wątek psychola z drugiej części. To że Ciebie interesuje tylko napierdzielanie się iron mana z baddasami, nie znaczy że każdego, a akurat Iron Man jest dość wyjątkowy jak na film tego typu, bo efekty i mordobicie niekoniecznie są tutaj no1, co pokazała 2 część (gdzie jak na tak długi film akcja była praktycznie marginalna, a finałowa walka króciutka)

• TheBlur TheBlur

I tak nie powinno było być. W 2 części zburzyła się równowaga pomiędzy tymi "pierdołami" a akcją.

• anahi1413

Niech się nawalają, ale też całują:)

• villemo90 villemo90

No bez jaj, w Iron Manie mają się bić i popisywać efektami specjalnymi a nie pieścić. Od takich scen są komedie romantyczne. Niech żyje mordobicie!

• użytkownik usunięty

ja też nie lubię całowania w mordobiciu, ale ja się pytam tylko po to bo moja siostra chce się dowiedzieć..... :(

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: