Zathar Zathar

Mam pytanie raczej do fanów komiksu bo w filmie tego dużo nie było. Jaka waszym zdaniem jest najlepsza zbroja Iron Mana
Mi najbardziej podoba się bleeding edge armore bo jest chowana wewnątrz ciała Tony' ego.

• mithrandir_filmaniak mithrandir_filmaniak

Tak z ciekawości ja raczej jestem za Spider man-em. Skąd bierzesz czy gdzie czytasz komiksy??? Masz swoje czy czytasz w internecie. Bo w Polsce raczej trudno dostać jakiś konkret w sprawie komiksu. Pozostaje jedynie czytanie streszczeń ale to nie daje pełnej satysfakcji. Jakbyś mógł coś podać. Będę wdzięczny. Z góry dzięki.

• Zathar Zathar

Komiks posiadam z wielu źródeł mam oczywiście swoje komiksy niektóre nawet po polsku, większość jednak po angielsku. Czasami można na allegro znaleźć zagraniczne właśnie z tam tond mam o iron manie nawet są tężkomiksy w universum ultimate. Kupuje też z ebay' a i od rodzinny przysyłana czasami pohandluje ze znajomymi, a jeśli chodzi o strony to comicbookresources.com i marvelcomics.pl są tam streszczenia ale i czasami komiksy w formie właściwej.

• Spitfire666 Spitfire666

powiem wam ze dla mnie x-man rzadzi i mam wszystkie numery

• maciejrudnicki1985

Ja wolę X-Men od X-Man'a.

• Zathar Zathar

a jaki jest wasz ulubiony mutant

• RedHelmet RedHelmet

Wolverine wymiata ;D

• Kvath Kvath

NightCrowler, ale do Ajronmena się nie umywa

• Arvenia Arvenia

Poprzednia odpowiedź raczej cię nie zadowoliła. Ja biorę komiksy stąd: http://polskascenatranslacyjna-spis.blogspot.com/
      Jest to polska strona, całkowicie legalna gdzie udostępnione są przetłumaczone skalacje. Miłej zabawy :) Będziesz potrzebował ComicRack'a

• mithrandir_filmaniak mithrandir_filmaniak

Dzięki Wielkie |m|

• energo energo

widzę że dyskusja jest daleka od pierwotnego tematu :]
    a więc jakie zbroje?

• barry8500

Satelite Armor. Ogromna zbroja, którą Stark umieścił ją w kosmosie w postaci satelity, kiedy Jim Rhodes odkrył, że tak naprawdę jest to zbroja, przywdział ją i powstrzymał w niej sporą część armady Skrulli podczas Secret Invasion.

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20101223230518/marveld...

Druga to Hulkbuster, sądząc po pokazujących się zabawkach związanych z filmami, zapewne zobaczymy ją też w filmie Avengers.

http://www.heldenshop.de/images/tobias1/56h5h54hfhffh.jpg

• czuczulka czuczulka

War Machine i ten pierwszy :D

• EMERSION

Również bleeding edge armor, fajna też jest Silver Centurion Armor (podoba mi się jaj wygląd w Iron man-ie 2) no i Stealth armor.
    A z tych zrobionych przez siebie, ale dla kogoś to Iron spider.

• Jerkov_Jeraka_Jeriko

Hulkbuster

• wulkan92 wulkan92

Extremis jest najlepsza i podoba mi sie jeszcze ta ktora Stark zbudował do walki z Firepowerem podczas armor wars

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: