kompotek kompotek

Ostatnio wśród moich znajomych (także maniaków i wielkich fanów Iron Mana i Roberta
Downey Jr.) pojawiła się pogłoska, że Tony okaże się ojciem jakieś paronastolatki, którą
uratuje z opresji przed jakimiś bandziorami i tak się zacznie jego rodzinna historia......

Nie jest to informacja pewna, lecz jeżeli by tak było. Jakbyście zareagowali? Ja osobiście
wolę aby Tony walczył z jakimiś wysoce zaawansowanymi robotami i wynalazcami < Anton
Vanko/ Whiplash>

Pozdrawiam

• dailymatch dailymatch

Tak sobie myślę, że na pewno byłoby to ciekawe. I jest prawdopodobne. W końcu zaliczył tyle kobiet,byłoby aż dziwne, gdyby nie wpadł z żadną. W roli córki widziałabym Lucy Hale, jakoś najbardziej mi pasuje. Podobała mi sie jej gra w HIMYM i Krzyku 4. Matkę mogłaby zagrać Jennifer Morrison, moje bóstwo.

• kompotek kompotek

Może to nie ten rodzaj filmów ale chętnie bym widziała Angelinę Jolie w roli matki. Ale pewnie pojawiłaby się tylko na chwilkę..Jako macocha oczywiście Pepper Potts, przynajmniej tak przypuszczam po zakończeniu 2 części :D

Twoja propozycja córki jest bardzo dobra, powinna się dobrze wpasowac. Uważam także, że Jennifer Morrison także dobrze zagrała rolę matki.

• LordWieslaw55 LordWieslaw55

Po co takie głupoty w fabule, ani tajemniczych romansów, ani alkoholizm to są tzw.ploty. Film ma być konkretny i ciekawy, a nie jak jakaś brazylijska telenowela, albo polska co najgorzej xD

• kompotek kompotek

No przecież napisałam, że wolę aby Tony walczył!
      Zacytuję ty jakiegoś filmwebowicza: " Niech żyje mordobicie"!

• LordWieslaw55 LordWieslaw55

No i tak trzymać :D

• agulka55 agulka55

mordobicie xD

• daroni

Nie bulwersujcie się tak, już wiadomo że trzecia część będzie porażką w porównaniu z poprzednimi częściami, spójrzcie kto reżyseruje i jest scenarzystą. ???To jest jedna wielka MASAKRA :(

• TheBlur TheBlur

Masakra, masakra... . Ach ten gimnazjalny slang.

• daroni

nie wiem jak ty ale gimnazjum skończyłem ponad dekadę temu

• TheBlur TheBlur

Hmm... to chyba jeszcze gorzej skoro wciąż nie przestałeś takich zwrotów używać... . Ale nie ważne.

• daroni

idź dziecko lekcje odrabiać i nie zawracaj mi głowy pierdołami

• TheBlur TheBlur

Człowieku - czy ja napisałem, że TY jesteś dzieckiem... ? Ha... ? NIE - BO TEGO NIE WIEM. 95% osób które robi to bez namysłu - wstydzi się własnego wieku... . Pozostałe 5% to zwykłem przygłupy. Definitywnie jesteś jednym z nich.

• TheBlur TheBlur

*zwykłe

• kenexgro kenexgro

"Długi pocałunek na dobranoc" i "Zabójczą broń" bardzo dobrze wspominam.

• Peeves Peeves

SPOILER! Bardzo prawdopodobne. Wg spoilerów w "Avengers" Pepper okazuje się... być w ciąży.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: