spleeno spleeno
ocena: 6

Jak wyżej.

• gibol1412 gibol1412

Ja dopiero na końcu zdębiałem :-P

• LilithBlade LilithBlade

Chwile mi to zajęło, na początku zdębiałam jak kolega wyżej, a później popłakałam się ze śmiechu ^^

• TRROL TRROL

A ja dopiero w samej końcówce się połapałam jak tak charakterystycznie spojrzał na Matthew McConaughey. Potem cofnęłam film do początku i zaczęłam oglądać wszystkie sceny z nim.

• Bruce_Willis Bruce_Willis
      ocena: 8

ja rozpoznałem od początku

• TRROL TRROL

Ja chyba za bardzo się śmiałam, żeby się zastanawiać kto gra tą postać.

• Bruce_Willis Bruce_Willis
          ocena: 8

to jest chyba najśmieszniejsza kreacja Toma, na pewno z tych co widziałem, bo jeszcze mi zostało do obejrzenia trochęjego filmów

• SuperDean

Już na początku, chociaż później byłem już na 100% pewien. Osoby, z którymi oglądałem film zaś nie dały się przekonać, dopiero na sam koniec mi uwierzono. :D

• Angel24 Angel24

Od razu wiedziałam,że to on :)

• littlejudas littlejudas

O___________O
    aż do tej chwili nie zorientowałam się, że on tam gra. świetna charakteryzacja :D

• artek5554

Ja również pod sam koniec ale skapłem sie:d

• Kedda Kedda

Ja sie od razu zorientowalam, ale raczej dlatego, ze jestem maniakiem filmowym:D

• ufolek007 ufolek007
    ocena: 7

Looooooo matko! nie wiedzialam ze to on, teraz patrze to rzeczywiscie teraz jest to oczywiste :D

• rita93 rita93

Ja odrazu się nie skapnęłam, że to Tom Cruise. Film rewelka ! Szczególnie zwiastuny tych pseudo filmów na początku :) Film nie zasługuje na tak niską ocenę.

• takkis takkis
    ocena: 4

CRUISE to betka od razu wiedziałem

Za to Downey Jr to był piorun,..charakteryzacja nie do rozkodowania,nawet dla fana

• bigmac64 bigmac64
      ocena: 7

Zgadzam się, łatwiej mi było rozpoznać Toma niż Downey Jr. Dopiero jego głos mi uświadomił prawdę.

• adarutoshoppu adarutoshoppu
      ocena: 3

no ja akurat go rozpoznalam (rdj), jak tylko pokazali go z profilu. za to en face byl nie do poznania.

• punkie_xd punkie_xd

ja pod koniec ;d na dodatek koleżanka mi wcześniej powiedziała, że on gra, dlatego go szukałam przez cały film

• adarutoshoppu adarutoshoppu
    ocena: 3

ja dopiero pod sam koniec. juz wczesniej mialam podejrzenia, ale powtarzalm sobie 'nie, to niemozliwe'... z drugiej jednak strony to film w ktorym rdj gra murzyna wiec... XD

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: