martakrystyna martakrystyna

Nie rozumiem Waszych opinii to jest jeden z lepszych polskich filmów opowiadający o dość normalnym i życiowym problemie , z którym zmaga się wielu ludzi .
Może jest i niskobudżetowy , ale w tym kraju ciężko dostać pieniądze na film , w którym użyje słów poprzednika "nie ma seksu , golizny i głupich dowcipów" .
Fakt faktem komedia to to nie jest .
Polecam dla ludzi , którzy w filmie szukają sensu .

• Kafsony Kafsony
    ocena: 7

popieram. naprawdę interesujący i warty polecenia film. może czasami tandentny przez malutki budżet, ale porusza ciekawe tematy. normalne, życiowe.

• mate9444

Dokładnie zgadzam się z przedmówcami. Jestem zaskoczony tą oceną... no ale ludzie być może oceniają ten film pod względem komedii, a raczej nią nie jest. Dla mnie niesie za sobą naprawdę dużo ważnych łatwych do wyłapania przekazów. Polecam.

• harac77 harac77

Ten "film" to straszliwy GNIOT i niestety absolutnie nic go nie ratuje!
    Jeżeli chcesz obejrzeć prawdziwy film gdzie ukazane są emocje i dramat młodych ludzi to zapoznaj się z "Plac Zbawiciela"

• Bodeha Bodeha
    ocena: 8

Obejrzałem ten film po kilku latach i.. mam zupełnie inne pozytywne odczucia.
    Film pełen metafor , refleksji , często mówiący wprost o wartościach , uczuciach i schematach , ramach socjalnych.
    Dobry film z ważnym pytaniem.

• yolana yolana
    ocena: 7

Popieram opinię Martykrystyny.....dzisiaj oglądnęłam go po raz drugi....zrobiłam to z wielką przyjemnością.....Może i to komedia nie jest...ale bardzo fajny warty obejrzenia film....7/10

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: