jose1989

Film ten jest pozbawiony jakiegokolwiek sensu. Niektórzy oczywiście będą udawali nadludzi
i chwalili się, że zrozumieli ten film, a ponadto, że spodobał się im. Niestety ich wypowiedzi
będą stanowiły podobie jak głos narratorki w filmie półinteligencki bełkot. Film ten powtarza
kilka razy by nie krzywdzić jamniczka co wg. wielu promować będzie ochronę zwierząt itp.
niestety nie wiem jakim cudem ten zrzędzący głos starej baby miał do tego zachęcić a gdyby
nawet to nie wiem co jest w tym filmie ciekawego. W zwiazku z powyższym jak można
wystawić dobrą ocenę czemuś co jest przerażająco nudne, a jedynym plusem filmu jest to, że trwa
8:30 min.

• yoro0

Nawet nie wiem jak mam odpowiedzieć, bo wszystko co mi się ciśnie na klawisze byłoby chyba zbyt "nadludzkie" żeby ci cokolwiek uświadomić. Ech... wracam do mordowania lichwiarek...

• Flijoye Flijoye
    ocena: 9

Czysta Forma, drogi panie...

Poza tym - oczywistym wydawałoby się, że ukazanie okrutnych mordów i wnętrzności za pomocą prostych, dziecinnych obrazków jest Sztuką, która niesie w sobie gigantyczny wręcz ładunek emocjonalny. Widać - nie takie to znów oczywiste...

I nie chodzi o żadną ekologię i prawa zwierząt, tylko właśnie o przedstawienie bestialstwa w sposób prosty i niewinny. Dla mnie - Dzieło o, powtarzam, ogromnym ładunku emocjonalnym. I mówię to szczerze: emocje cały czas mną trzęsą.

• jose1989

Czyli jednak można jakieś różnice wśród zwolenników NP dostrzec :)

• Flijoye Flijoye
        ocena: 9

Ależ oczywiście - ja np. jestem Libertarianinem i kimś w rodzaju Anarchokapitalisty; ba - powiem Panu, że i większość moich Przyjaciół z NP myśli w ten sposób, tj. różnie od przyjętego dla Partii stereotypu.

Życzę Wesołego Poświątku i szczęśliwego Nowego Roku!

• jose1989

Wzajemnie, no i wielu filmów, które na 10 zasługują!

• 94filoxx 94filoxx

Nie niszcz jamniczka !

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: