mc_aural mc_aural

Niestety mimo usilnych starań nie znalazłem nigdzie tej fantastycznej muzyki użytej w filmie.
jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny.

• MUSSS MUSSS

niestety nie została wydana:((((LIPA

• mc_aural mc_aural

może gdzieś coś, jest, nic ? /:
      tam są jakieś przyśpiewki góralskie i dużo folku to gdzieś musi być.

• mc_aural mc_aural

lista użytych utworów ? to tez byłoby ciekawe , dawajcie jak coś macie :)

• Pillka Pillka

http://ulub.pl/search.html?q=janosik+prawdziwa+historia+soun... - o to dwa utwory z filmu do ściągnięcia, a oprócz tego jakby kogoś interesowała muzyka ze zwiastuna to podaje tytuły utworów: X Ray Dog - Here Comes The King oraz Immediate Music - The Magician's Apprentice, pozdrawiam

• użytkownik usunięty

Soundtrack jest prześwietny. Szkoda że nie ma tego udostępnionego np. na oficjalnej stronie filmu.

• Pillka Pillka

Dokładnie.

• użytkownik usunięty

...ta muzyka jest gdzies zarchiwizowana - na bank ma ja tworca. Wlasiciel praw autorskich - itd. Moze kiedys doczekamy sie jakiesj serii kioskowej typu: "sciezki dzwiekowe z poskich filmow historycznych/milosnych/XIX W" etc. i jesli prawa autorskie nie pogrzebia sprawy - wpadnie w nasze rece.
          Innej drogi nie ma (procz pirackiej) - bo nikt tego nie wyda. Raz ze za pozno - dwa ze target jest zbyt maly.

• Pillka Pillka

Myślę jednak, że na pojawienie się takiej serii będzie trzeba niestety trochę poczekać, o ile w ogóle kiedyś się pojawi a szkoda, bo akurat tą ścieżkę dzwiękową zaliczam do moich ulubionych.

• użytkownik usunięty

...mysle ze wypicie litra z producentem mogloby zblizyc Cie do wejscia w posiadanie owego cacuszka.

• Pillka Pillka

spotkanie z producentem, powiadasz - cóż, być może i jest możliwe, ale zdecydowanie najmniej możliwe jest to, że wypiłabym z nimi litra ; )

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: