Ryzling Ryzling
ocena: 1

Obejrzałem wspólnie z żoną do końca.Zapowiadał się dobrze,niestety jest to film klasy C.Ciągnie się jak flaki z olejem.Jest nudny i smętny.Muzyka również.Polecam film Księżna z tą samą aktorką.

• jolek90

Popieram. Film OKROPNY ;/ Jeden z najgorszych jakie w zyciu widziałam.

• Scirm Scirm
    ocena: 7

Aż tak źle nie było, ale fakt jest taki, że zmarnowano drzemiący w tym filmie potencjał i mogli dobrać lepiej aktorów(zwłaszcza głównego bohatera!)

• audrey_k_hepburn audrey_k_hepburn

Zgadzam się, można było zrobić z tego filmu coś dużo lepszego. Przyznać jednak trzeba, że sceneria jest zachwycająca. Polecam przeczytanie książki, jest bardzo króciutka, ale za to pełna emocji.

• Caravan_Girl Caravan_Girl
    ocena: 2

fajnie się spało

• kapitannemo kapitannemo

Księżna jest o wiele gorszym filmem:):)

• withdrawn
    ocena: 2

zgadzam się w 100%. To jedyny film na jakim spałam.

• masuimi666

To jedyny film jaki przeklikałam. Pierwszy w moim życiu, który mnie tak totalnie znudził.Dałam mu 3 za ładne zdjęcia i Keirę,której i tak było niewiele

• Orchidea_wroc Orchidea_wroc
        ocena: 3

omg my z mezem tez kimnelismy  haha

• saskialove saskialove

DOKŁADNIE MIAŁAM TO SAMO PISAC--NUDNY JAK FLAKI Z OLEJEM!ACZKOLWIEK ZDJĘCIA ŁADNE I SUBTELNE ... I TYLKO TYLE!

• Orchidea_wroc Orchidea_wroc
            ocena: 3

historia... mogłabym porozmawiać na ten temat.. ale tak ukazana że jak cierpię na bezsennośc to ten film jest najlepszym lekiem

• Purslane Purslane

Może nie beznadziejny, może nie nudny, może nie nielogiczny, tylko... nie miał w sobie tego czegoś. Troszkę mdły, i bez wyrazu. Osobiście daję 5 za Keirę, bardzo dobrą muzykę i piękne zdjęcia.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: