jigsaw_9 jigsaw_9

Przeciez w tym filmie sie nic nie dzieje!
Moze pod koniec cos sie tam rozkreca ale ogolnie to... slaby
5/10

• pred89 pred89
    ocena: 5

Tak jest 5/10... Tom... buuu.

• black_bastard black_bastard
    ocena: 10

Żebyś mógł zrozumieć ten film to byś musiał wpierw dorosnąć, jak już dojrzejesz to wróć do tego filmu ponownie.

• djrav77 djrav77
      ocena: 7

Myślę, że to nie tak.
      Po prostu niektórzy nie potrzebują takich mądrości życiowych bo im się wydaje ,że wszystko już wiedzą i umieją żyć.
      Nie lubię tego słowa, ale zazdroszczę im. Chciałbym tak znać życie.
      pozdro

• black_bastard black_bastard
        ocena: 10

Jak możesz zazdrościc tak durnego podejścia do życia? Ci co myślą, ze wiedza wszystko najczęściej gówno wiedzą, a nie wiem jak to się ma do tego, że kolo nazwał film nudnym i , że nic się w nim nie dzieje, po prostu nie skumał prostych kwestii w filmie, albo jest za smarkaty na tego typu mądre filmy. Jak mu się nudzi to niech się zabiera za jakieś szmelcowate transformersy, a nie rzeczowe filmy o życiu.

• djrav77 djrav77
          ocena: 7

Źle odebrałeś linijkę w której celowo, podkreślę celowo, napisałem, iż im tego zazdroszczę. To zalatuje malutkim sarkazmem ... tak to widzę :) Mówię o znaniu życia w każdym jego milimetrze. Chciałbym tak właśnie biadolić jak oni ,ale tego nie potrafię, bo ja zawsze ''wygrzebię'' z takiego choćby ''Jerrego Maguire'' jakiś sens. Nawet jeżeli to jest tylko odrobina. Poza tym trochę się dziwię pred89 ,że załatwił ''JM'' piątką. Wystarczy odgrzebać w jego najwyżej ocenianych filmach ''Strach na wróble''. Więcej nie będę komentował oprócz tego, iż dzieło to nie jest zwyczajną rozrywką. A jednak umiał je docenić. Założyciel tematu chyba jest jeszcze zbyt słaby i niedojrzały na proste przekazy o życiu.
          pozdro

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: