Berith7777 Berith7777
ocena: 9

Najlepsza rola Brada.

• damian252 damian252

ma dwie takie role ;p

Joe Black i Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

• siostra_p siostra_p
    ocena: 10

zgadzam się w 100% :)

• Berith7777 Berith7777

;)Pozdrawiam

• cristal_filmweb

Brat Pitt był w tym filmie niesamowity. Pokazał jak można grać prawie bez grania. Skamieniała twarz wprawiała w drgawki. Do tego Hopkins do towarzystwa. Aktorsko ten film to mistrzostwo.

• Berith7777 Berith7777

Centralnie jakby faktycznie Smierć weszła w ciało człowieka po raz pierwszy i nie wiedziała jak sie zachować -niesamowita gra Pitt a.Cały film genialny-coś wspanałego.Pozdrawiam

• naomi7_87
        ocena: 7

Świetnie tu zagrał ale i tak uważam, że najlepszą rolę miał w "Prawdziwym romansie"

• Berith7777 Berith7777

Może masz racje-niestety jeszcze niewidziałem,jak tylko bede miał mozliwosc na pewno zobacze.

• pioter01 pioter01

Jako Joe wypadł super, ale zobaczcie go Fight Club'ie ;)

• Berith7777 Berith7777

Akurat w "Fight Club" jes to jedna z jego najsłabszych ról-no ale gra taka postać,ze niemiał sie jak wykazac.

• pioter01 pioter01

Stary, te jego ruchy, specyficzne zachowanie, miny wypadają świetnie no ale wiadomo nie każdemu musi się podobać.

• strawberryblonde strawberryblonde
      ocena: 8

Zgadzam się, Fight Club jest moim zdaniem strasznie niedocenionym filmem, zarówno Pitt, jak i tym bardziej Norton zagrali tam genialnie.

• maryska_wieczorek
        ocena: 10

Jak dla mnie to w Podziemnym kręgu nie musiał za dużo grać, bo czułam jakby w tym filmie w 80% grał samego siebie. A tutaj w Joe Black'u mistrz, po prostu mistrz. Gdy pierwszy raz oglądałam ten film to zastanawiałam się, co siedzi w jego głowie. Dla mnie Joe Black to film miazga, nie dlatego, że taki zły, ale dlatego, że rewelacja!

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: