tolekbanan13
ocena: 10

A ja myslalem ze Agnieszka tego Marka w barmie nakryla z Helena!
Wogle to bylem zaskoczony ze Aga kogos miala:)
A tak juz z innej beczki to ale wtedy byly czasy:) Przeciez Marek spal z prawie kazda dziewczyna ktora mial w pokoju !!!

• użytkownik usunięty

tak robił, bo był znanym i uznanym sportowcem.. takie były czasy, że gdy 95% społeczeństwa żyła w syfie - propaganda promowała artystów, sportowców, itd.. nóż w wodzie to fajny przykład konfrontacji dwóch światów: zwykłego Polaka, któremu przyszło żyć w PRL i uznanego dziennikarza, który żył w niemal innym świecie

• welts welts

bardzo ciekawe ukazanie jak to kobieta wamp, kobieta potwor potrafi doprowadzic czlowieka do obledu, z wyladowaniem w wiezieniu wlacznie.

• carl_ina carl_ina
      ocena: 9

Tekst Agi o uczuciu jakie zobaczyła w oczach Marka (!) Niesamowity film, co prawda moim zdniem Olbrychski troche go psuje, ale mimo to, cudny!

• Hochimasaki

"Jowita" może nie jest najlepszym wyborem dla Olbrychskiegi, ale żeby zaraz on psuł film?

• karok47 karok47

Olbrychski psuje film? IMHO jedna z jego lepszych ról.

• kwarecki kwarecki

"De gustibus non disputandum est" ale wg. mnie mogli wziąć kogoś innego zamiast Olbrychskiego do tej roli. A film bardzo dobry.

• blady_chris blady_chris

Moze troche nie pasuje grą aktorską, ale na pewno nie psuje filmu.

• bonanza1911 bonanza1911

Film jest bardzo dobry :) A gdyby tak Olbrychskiego wymienić to byłby i świetny :)

• wojtowniak wojtowniak

A mi Olbrychski nie przeszkadzał :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: