daruuu daruuu

Bardzo mi się podobało to, że nie od razu się dostała - tak jak we wszystkich innych filmach,
ale musiała się napracować! ;) I, że musiała się podszkolić, myślała, że jest lepsza, ale
troszkę się pomyliła i musiała się poduczyć. ;) świetne! :)

• MINTOR1994 MINTOR1994

A dlatego ze film ma fabułę schematyczna do bólu, przez co jest przewidywalny.

• veraa

Racja, ale chyba nie fabuła w tego typu filmach jest najistotniejsza. Miał to być film taneczny i był. Był taniec, była muzyka i tyle. WIększość takich filmów opiera się na jednym schemacie i zawsze wiadomo, co się za moment wydarzy i jak się wszystko skończy, ale nie ma sensu robić z tego jakiegoś większego problemu. Niektóre filmy mają zmusić nas do myślenia, a inne do hmm tańczenia ;) - chodzi o to, że czasem taka czysta przyjemność bez drugiego dna i jakiejś głębszej myśli też jest potrzebna i fajnie, że powstały też takie filmy jak ten - nie wnoszą nic do naszego życia, ale pozwalają się na chwilę odprężyć (umysłowo) :)

• wilku004 wilku004
        ocena: 5

Ja dałem 5/10 dałbym 6 gdyby nie wcześniej wspomniana schematyczność ,generalnie aktorstwo tez drętwe i nie zgodzę się że w takich filmach fabuła jest mniej istotna jest to film fabularny na którego ocene składa sie wiele czynników a fabuła w filmie jest bardzo ważna i według mnie najistotniejsza bo jeżeli fabuła chociaż nie jest troche interesujaca to człowiekowi nie bedzie sie chciało filmu ogladac bo po co ogladac naprzykłda 1,5 godziny samego tańca bez dobrego scenariusza.

• veraa

Nie no, oczywiście fabuła jest też ważna, ale chyba jednak w tego typu filmach mniej. Jeśli film ma uchodzić za "taneczny", to możemy założyć, że ludzie oglądając go, właśnie tego tańca oczekują i to taniec ma, z założenia, nadrabiać "straty" wynikające z przewidywalności fabuły. Ja również oceniłam go na 5/10 właśnie przez ten schemat. W przypadku tego filmu pojawia się jeszcze inna kwestia, z której wynika taka ocena - fabuła przewidywalna i stosunkowo mało scen tanecznych, takie przynajmniej mam odczucie.

• MINTOR1994 MINTOR1994

To żadne usprawiedliwienie. To tak jakby nie można było połączyć ciekawej oryginalnej fabuły z muzyką i tańcem. Ten film ma plusy i minusy i jak się wszystko podsumuje, to wychodzi na to, ze jest średni. Gdyby popracować nad fabułą, spokojnie można by było nakręcić film o średniej wyższej niż 7.

• sir_ryszard2 sir_ryszard2

Nie musi być zaraz wyszukana fabuła, ale filmom potrzeba jeszcze odpowiednio dobrego klimatu, świetnej muzyki, kapitalnego aktorstwa i tak np. Gorączka sobotnie nocy to kapitalne kino, a ten to zapewne jebitny badziew. ^^

• sir_ryszard2 sir_ryszard2

Ja wolę tego filmu nie oglądać, bo jeszcze przypadkiem wystawiłbym jeden (nieporozumienie) i by się skończyło. ;)
    Pozdro dla Filmwebowców z Bydgoszczy. (-_-)

• Really_Nobody

Dałem 5. Tylko dlatego, że bardzo lubię tą aktorkę. Gdyby główną bohaterkę grał ktoś inny, to ocena pewnie była by niższa o 2 oczka.

Fabuła kiepska.

Cała ta historia została tak tragicznie zlepiona... Montaż również nie zachwyca. Można by to było wykonać o wiele lepiej. Te ujęcia - cały film prawie nie ma klimatu. Wszystko jest jakby zrobione na odwal się, bez pomysłu.

Mary jakoś ten film trzyma. Naprawdę bardzo dobra aktorka.

• nenneke11

Nie rusza, nie zachwyca, jest przewidywalny i tak naprawdę według mnie po prostu denny.

• trix12 trix12
    ocena: 4

Niska ocena prawdopodobnie stąd, że fabuła jest przewidywalna do tego stopnia, że gdy tylko pierwszy raz zobaczyłam faceta na schodach, od razu wiedziałam, kto się w nim zakocha. I to właściwie jedyne co zapamiętałam z tego filmu. Musiałam nawet kilka razy przewijać, chociaż baaardzo rzadko to robię.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: