darkknight1989 darkknight1989

Podeszłem do Kac Vegas jak do wielkiego hitu jakim go smarują media zachodnie i muszę powiedzieć, że się rozczarowałem. Jest wiele dobrych scen, ale całość wypada średnio, bez tych szumnie zapowiadanych fajerwerków. Ogólnie rzecz biorąc całkiem dobry film. Tyle i tylko tyle. NIE WIERZCIE MADIOM, Bo to jaskinia rozpusty i oszustwa, jak mawiają panie w poeszłym wieku z mocherkiem na dyni. 7/10

• Voiselle Voiselle
    ocena: 8

Musisz zrozumieć, że "MADIA" zawsze chwalą wszystko na czym mogą zarobić. Im lepiej będą mówić o filmie, tym więcej ludzi pójdzie do kina. I o to im właśnie chodzi. Zwykle później głośno reklamowany film ma niższą ocenę. Dlaczego? Bo jak mówią ci rzuć wszystko i leć do kina bo to taki mega film że musisz go widzieć, to oczekujesz właśnie czegoś takiego. A film jest średni, ale przez to że oczekiwałeś arcydzieła, wydaje ci się gniotem. Za to na przykład, jeśli przeczytasz kiepską recenzję i obejrzysz średni film, to wydaje ci się lepszy. Nie wiem, czy wytłumaczyłam wyraźnie, czasem mam problem z ułożeniem jakiej,ś teorii w sensowne zdanie.

• darkknight1989 darkknight1989

Spoko, streszczenie tego co napisałeś - dobra reklama zrobi cię w wała i jest dźwignią handlu. I proszę się nie czepiać LITERÓWEK, bo się zdarzają lepszym.

A tak między nami sory za napisałeś, poprawnie NAPISAŁAŚ. Jak się ktoś śpieszy to mu byki wychodzą. A zresztą jako przedstawicielka płci pięknej możesz mnie poprawiać jak chcesz.

• martawoj

Bylam w Stanach jak akurat wyszedl ten film. Wszyscy, cytowali linijki z filmu przez kolejny miesiąc. Po 2 miesiącach wciąż było "hahahaha i ten tygrys hahahahah". Więc to chyba po prostu nie trafiło w nasza mentalność i poczucie humoru.

Amerykanizacja, yo.

Ale spoko, też mi nie przypadł do gustu.

• shizuoka

zgadzam się, film jest moim zdaniem M E G A średni,nie rozumiem tych zachwytów, jest 1500 śmieszniejszych komedii, wydaje mi się że fabuła spełnia oczekiwania ludzi, którzy udają luzaków i chcieliby sami przeżyć podobną przygodę

• Mudshark Mudshark
    ocena: 6

moher się pisze przez samo h.

• dauterek4

również nie rozumiem, dlaczego ludzie tak się tym kacem podniecali... mnie się podobało tylko kilka scen oraz Alan :), reszta... byle tylko dotrwać do końca.

• 71emma 71emma
    ocena: 10

skoro "podeSZŁEŚ" do "Kac Vegas" to się nie dziwie, że Cię nie porwał,
    bo gdybyś "podSZEDŁ" to by było inaczej ;p
    a po drugie ja też nie wierzę "MAdiom" tylko "Mediom" ;p

Staram się pisać dość szybko, bo mam mało czasu na to i mogą pojawić się błędy. Dzięki za wytykanie mi ich, mała, wredna polonistko.

• 71emma 71emma
        ocena: 10

;-)

• reese reese
    ocena: 6

Podzielam Twoje zdanie. Też mnie znajomi zachęcali bo tak niby boki rwali ale jak w końcu obejrzałem jakoś to do mnie nie trafiło. Nie mówię trochę się pośmiałem ale po takich zachętach byłem mocno rozczarowany.

• BBRodriguez BBRodriguez
    ocena: 2

Bo to nie jest żaden hit tylko kolejny żałosny gniot dla dzieciaków, który ludzie mylą z dobrą komedią.

• Samanta85 Samanta85

A mi sie wydaje, ze to prosta komedia i właśnie taka, żeby o niej było głośno. Chyba wole to niż polskie komedie.. chociaż nie wszystkie sa tragiczne ;) Jednak ja zawsze jestem przychylna co do filmów, chociaż w mój gust ciężko trafić ;P

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: