hellhunter

Co to w ogóle jest? Nicki Cage powoli sięga dna.

• Baton0909 Baton0909
    ocena: 3

3/10 to i tak za duża ocena. Niestety nie trawie takich gniotów, jak dla mnie film na raz, chociaż z trudem wytrzymałem do końca.

• darek12322 darek12322
      ocena: 8

przypuszczenia niektórych osób sprawdzają się... "Zielona mila" w najwyżej ocenianych ;)

• Baton0909 Baton0909
        ocena: 3

masz coś konkretnego na myśli ??

• saisonenenfer saisonenenfer

W pełni się zgadzam... Już nawet urok Aarona Johnsona i sam Cage takiego badziewia nie uratowali. Mam wrażenie że oglądając to tylko straciłam trochę IQ.

• Peeves Peeves
      ocena: 8

Czytając Twój post też odnoszę takie wrażenie.

No widzisz, już po samych postach widać. Ubolewam nad stratą.

• Witcher Witcher

Ty już nie miałaś co tracić.

Zdarza się, najwyraźniej ty chyba też nie masz nic do stracenia (:

• stadnicki82
    ocena: 9

Jedyny rewelacyjny film o superbohaterach, a niektórzy narzekają. Oczywiście myślenie szkodzi, a w tym filmie więcej jest ambitnych wątków niż w dziesięciu częściach Batmana (liczę z tymi które powstanę). Akurat Cage zagrał rewelacyjnie w tym filmie. Poza tym jeśli ktoś nie widzi, czego naprawdę dotyczy ten film, to współczuje intelektu - oczywiście nie każdemu musi się podobać, ale pisać o gniocie czy jakoś tak, to lekka żenada.

• gawiedziowstret

chetnie sie dowiedzialbym sie czego dotyczy ten film...

• gawiedziowstret

sie dowiedzialbym sie hehe

• stadnicki82
          ocena: 9

Odpowiedź jest oczywista. Nie ma superbohaterów, a każda walka wiąże się z cierpieniem, bólem i stratą bliskich. Przynajmniej główny przekaz filmu o tym mówi - nie licząc sekwencji łubu-du.

• gawiedziowstret

no prosze cie tak mozesz zinterpretowac kazdy film akcji z van damem, norissem i innmi zabijakami tego typu

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: