spokowap spokowap

Udany Azjatycki thriller. Kilka bardzo sugestywnych scen, sporo krwi (wyjątkowo sztucznej), interesująca fabuła. Efekt psuje tylko banalne rozwiązanie filmu i kilka zupełnie niepotrzebnych wątków. Polecam.

• keeveek keeveek
    ocena: 1

a ja zapytam co jest udanego w filmie który nawet w japonii został zmieszany z błotem? :)

• spokowap spokowap

W Japonii został zmieszany z błotem? Nie słyszałem, ale nawet jeśli, to cóż z tego? Mnie się podobał - czy trzeba czegoś ponadto? :) Udanych elementów jest sporo, o najważniejszych wspomniałem przecież powyżej.

Poza tym na IMDB ma średnią 6,7/10 - całkiem sporo jak na gniota zmieszanego z błotem w Japonii ;-)

• pawel_zarzycki_poczta pawel_zarzycki_poczta
    ocena: 6

hm, w sumie to film japonski o kulturze japonskiej, wiec to wszystko tam pasuje. mysle ze mogly byc takie zamierzenia.

• keeveek keeveek
      ocena: 1

nic nie pasuje. Japońska krytyka napisała, że większego paszkwila nie dało się już zrobić. Film ma jakieś tam przesłanie, ale jest ono kiczowato i prymitywnie podane.

co do średniej na imdb - poza japonią tego gniota oglądali głównie fani azjatyckiego kina którzy zwyczajowo zawyżają oceny kiepskim filmom.

• joka_2 joka_2
    ocena: 7

Mi się też podobał :) Choć rozwiązanie zagadki kto manipulował ludźmi było wielkim zaskoczeniem. Większość czasu przesiedziałam jak na szpilkach ;)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: